Skinnreimer

I denne kategorien finner du et utvalg av skinnremmer. Hvis remmen din er ødelagt eller trenger å blir frisket opp, kan det være nødvendig med en ny. Det kan også hende du bare gjerne vil ha litt å veksle mellom.  

Skinnreimer

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr130
    kr2795
Merke
Farge på rem
Rem
Klokkerembredde
Tilbehør

228 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort utvalg av skinnreimer

I denne kategori finner du et utvalg av skinnreimer. Hvis din rem er ødelagt eller har bruk å bli oppfrisket, kan det være nødvendig men en ny. Det kan også være du bare gjerne vil ha lidt å skifte mellom. Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti og 2 års garanti. 

 

Hvilken skinnreime passer til din klokke?

remmen skal også passe til din klokke. I vår sotriment finner du derfor også mange klokkeremmer i forskjellige bredder og lengder.

Det er også viktig, at din klokkerem har den korrekte bredden. Ellers vil den ikke passer Hvis du skal ha en ny klokkerem , kan du enten ,måle bredden på din gamle klokkerem eller avstanden mellom hornene , som skal holde på klokkeremmen.

Det er også viktig at du legger merke til hvilken lengde, som din nye klokkerem har. Det skylder også, at mange mener har lidt bredere håndledd og derfor vil det være fordelaktig å ha en litt lengre klokkerem, så remmen ikke vil stramme når du bærer klokken. Uansett vil folk med litt mindre håndled ikke finne det fordelaktig å ha en lang klokkerem. Det skyldes, at hvis klokkeremmen er for lang, så vil det ikke, se like så flott ut når du bærer klokken, da en stor del av klokkeremmen vil stikke ut når remmen er spent om håndleddet. 

 

Skinnreimer i brun, sort, blå og mange andre farger!

Den viktigste funksjon ved din skinnreim er selvfølgelig, at den komplimenterer din klokke, og gir det en virkelig kul look. Derfor har vi en stort utvalg av skinnreimer i forskjellige farger som brun, sort og blå. Dette kan være med til å pynte designen til din klokke. Fordelen ved å ha mange forskjellige farger på skinnreimen ligger også i, at du kan variere din look på klokken til din outfit hver dag. Så hvis du en dag velger å bære en masse brune farger i dine klær, så kan du også tilpasse din klokke så det hele matcher. Dette er en ting som mange mennesker er glade for, særlig når de skal til fest, hvor det er viktig, å få klærne med å spille. 

 

Kjøp skinnreimer med prisgaranti og rask levering hos Ditur

Hos dITur elsker vi glade og tilfredse kunder! Derfor tilbyr vi alltid prisgaranti på våre skinnreimer, så du kan kjøpe din skinnreime til en virkelig sterk pris. Vi skjekker løpende priserne hos konkurrencende butikker og webshops - så du kan være sikker på at du kan få den beste prisen på markedet, når du skal kjøpe din neste herre- eller dame klokke. Du kan lese mer om vår prisgaranti her.

Deretter, kan du få rask levering til dine skinnreimer med 2-5 dagers leveringstid til deg etter du har bestilt. 

6