Samsung Galaxy Watch 42mm Bluetooth + 4G - Midnight Black

8% rabatt

Pris: kr 4.045

Specialpris kr 3.695

inkl. toll/MVA

Utsolgt

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Download App
For å forbinde denne klokken til din telefon skal du downloade appen Samsung Galaxy Watch i App Store eller Google Play. I denne appen kan du finne den relevante oppsetning vejledning.
Samsung
Samsung er en av de førende teknologi produsenter i verden og de har gjennom en årrekke produsert fjernsyn og smartphones fra øverste skuffe. Den sørkoreanske teknologigigant har også vendt blikket mot smartwatches hvor de har laget en ny klokke med den nyeste teknologi på markedet med en stilren og enkel design.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer SM-R815FZKANEE
EAN 8801643439064
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Samsung Samsung er en av de førende teknologi produsenter i verden og de har gjennom en årrekke produsert fjernsyn og smartphones fra øverste skuffe. Den sørkoreanske teknologigigant har også vendt blikket mot smartwatches hvor de har laget en ny klokke med den nyeste teknologi på markedet med en stilren og enkel design.
Urverk
Urverk Smartwatch Smartwatches er en hurtig voksende trend innenfor klokker, fordi de kan så mye mer enn klassiske klokke verk. En microchip med forskjellige sensorer er kernen i ethvert smartwatch, som styrer alle den data klokken kan oppfange og deretter vise gjennom klokkens display eller via en smartphone. Det kan f.eks. være pulsmåling, styring av musikk, kalender, GPS og mange flere kule funksjoner
Design
Farge på klokkeeske Svart
Farge på urskive Svart
Farge på bezel Svart
Farge på rem Svart
Rem Skinnreim En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 42 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 12 mm
Funksjoner
App Samsung Galaxy Watch For å forbinde denne klokken til din telefon skal du downloade appen Samsung Galaxy Watch i App Store eller Google Play. I denne appen kan du finne den relevante oppsetning vejledning.
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Gorilla Glas Coming produserer det verdenskjente “Gorilla Glass”, som er en stor holdbar type glass, som flere moderne produsenter har begynt å bruke til deres klokker. Her kan bl.a. nævnes brands som Garmin, Paul Rich og Samsung.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.