1

“Alle har rett til en klokke som ligner en million uten å koste en.”

 

Sådan tenkte tvillingbrødrene Mikkel og Kasper Dissing, da de i vinteren 2014 stiftet Ditur.dk. De så en uutnyttet potensiale på markedet for å kunne kjøpe klokker, hvor man ikke kun betaler for merket, men også for kvalitet og design. Denne tankegang definerer stadig Ditur, og det betyr, at du i dag kan gå på opdagelse i en stor sortiment av både klokker og accessories. 

Det store utvalg består bl. a av merker som Seiko, Michael Kors, Skagen Denmark, Tommy Hilfiger og Daniel Wellington, og vi arbeider hver dag på å oppdatere vår sortiment så vi alltid er på forkant med de nyeste tendenser innenfor klokker og accessories. 

Hvis du går med drømmen om en bestemt klokke, er Ditur en god sted å starte. Vi streber alltid etter å kunne gi en god og personlig kundeopplevelse og sørger å gjøre denne kjøpsopplevelsen så gnidning fri som mulig. Dette på bakgrunn av vår store pasjon og erfaring med klokker, som har drevet verket for Ditur siden begynnelsen. 

Hos Ditur er vår viktigste forutsetninger for success at vi har tilfredse kunder. Det oppnår vi ved hele tiden å sikre oss en simpel og brukervennlig hjemmeside med sikkerheten i top og hvor kundene og kjøpsopplevelsen er i fokus. Hos Ditur.dk får du alltid 99 dagers full returrett, rask levering og prisgaranti på alle kjøp.