Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Ditur.no er norsk autorisert forhandler av Vincero klokker

Vincero ble i 2014 grunnlagt av italienske Sean, Aaron og Tim. De startet Vincero med en enkel misjon om å lage herreklokker uten å hoppe over der hvor gjerdet var lavest.

De 3 vennene var i ferd med å bli lei av masseproduksjonen av enkle minimalistiske klokker, og ville i stedet prøve å skape et merke hvor det var fokus på et moderne og modig design. 

Vinceros mål er at skape solide kvalitetsklokker til en uslåelig pris. Hver gang du mottar et Vincero-ur, vil du føle at du har fått mer verdi enn hva du har betalt for.

Navnet Vincero betyr "Jeg vil vinne" og er til mannen som sier "jeg vil" i stedet for "jeg håper" og som tør drømme stort og teste grensene.

Hos Ditur.no kan du kjøpe Vincero-klokker med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dagers returrett.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr449
    kr3395
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Tilbehør og verktøy
Gavesett inkludert

56 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Vincero

Vincero ble grunnlagt av 3 italienske venner som mente det var på tide å skape en klokke som var av høy kvalitet, men som kunne fås til en fair pris. Hos Vincero mener de en klokke gjør så mye mer enn å vise tiden. En klokke er med på å fortelle hvem du er. 

Vincero skaper klokker i et italiensk design hvor det er fokus på høy kvalitet. De 3 vennene var i ferd med å bli leie av masseproduksjonen av enkle minimalistiske klokker, og ville i stedet prøve å skape et merke hvor det var fokus på moderne og modig design. 

Få klokken din til Norges beste pris

Vi tilbyr naturligvis prisgaranti på alle våre klokker, noe som betyr du er sikret Norges beste pris. Vi prøver alltid å justere prisene på klokkene våre, slik at vi er de billigste på markedet. 

 

2