MVMT

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr745
    kr1995
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Urkasse materiale
Type klokke

7 produkter

MVMT

MVMT er et relativt nytt amerikansk merke, som på rekordtid har blitt en kjempesuksess i mange land over hele verden. MVMT-klokker har for nylig kommet inn på det norske markedet, og klokkene er etterspurete av både kvinner og menn. MVMT-herreklokker og dameklokker MVMT Watches har på relativt få år bygget et stort merke som har fått positiv omtale av både medier og forbrukere. Klokkene har blitt omtalt i store medier som Cool Material, Playboy og AskMen, og alle ser et stort potensial i det amerikanske merket. MVMT ble grunnlagt med troen på at det skal være mulig for moteriktige forbrukere å kjøpe moderne klokker til priser hvor man ikke føler seg ruinert. MVMT fikk deres store gjennombrudd med herreklokkene deres, men har også en kolleksjon av dameklokker. Idéen bak MVMT var å bygge opp et merke som skulle tilby forbrukerne moderne klokker i høy kvalitet til overkommelige priser. Klokkene er kjennetegnet ved å være formelle og avslappede. Et MVMT-ur er dermed for deg som ønsker en moderne og elegant klokke du kan bruke til alle anledninger. Klokkene er fremstilt av materialer i høy kvalitet, noe som sikrer en lang holdbarhet. Stilen er enkel, og man har fra produsentens side fravalgt forstyrrende designelementer. MVMT Watches startet med å designe og fremstille en mindre kolleksjon som raskt ble en suksess.

I dag er det utgitt flere forskjellige kolleksjoner, og sortimentet av herreklokker og dameklokker har vokst seg stort. Den første serien var MVMT Classic, og siden har de også lansert serien MVMT Chrono. Takket være det store utvalget, kan du mest sannsynlig finne en klokke du liker. Vi forhandler klokker med skinnrem og lenke. Den klassiske og minimalistiske stilen gjør seg gjeldende for alle klokkene, og de kan kombineres med flere forskellige stilarter. Klokkene er nettopp designet og fremstilt for å kunne passe alle og enhver. Det finnes herreklokker som en stor 45 mm. modell og dameklokker som en 38 mm. modell.

Ditur.no er en av de første forhandlere av MVMT i Norge, og vi vil gjerne tilby det beste udvalget. Prisgaranti og rask levering av MVMT klokker. Kjøper du en MVMT-klokke hos oss, garanterer vi at du får den billigste prisen. Vi fører nemlig prisgaranti, fordi vi ønsker å være den billigste forhandleren av de klokkene som vi forhandler i butikken. Skulle du mot forventning finne en billigere forhandler av en av de MVMT-klokkene vi selger, matcher vi naturligvis prisen. Våre MVMT-klokker koster fra 1095 kr. og oppover. Leter du etter et spesifikt MVMT-ur som du ikke kan finne på lager, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Dermed kan vi undersøke om det er mulig å bestille den foretrukne klokken hjem til deg. Du er selvfølgelig også sikret rask levering når du kjøper en MVMT-klokke. Du kan alltid forvente levering på 1–2 hverdager, og du bestemmer selv om klokken skal leveres til din bopæl eller nærmeste posthus. Kjøp din MVMT-klokke hos Ditur.no, hvor du alltid er sikret den beste prisen og beste servicen.

1