Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Designklassikeren over dem alle

En sirkel. En prikk. Noen ganger skal det ikke mer til for å bli en ikonisk designklassiker.

Movado, som ble grunnlagt i sveitsiske La Chaux-De-Fonds i 1881, ble symbolet på det minimalistiske designet med deres unike MUSEUM-urskive. Nathan George Horwitt var mannen bak dette banebrytende designet, da han fjernet alle tallene fra urskiven og i stedet tilføyde en prikk ved klokken 12 som symbol på solen ved middagstid.

Dette designet definerte Movados uttrykk, og i 1960 ble Museum-urskiven endda anerkjent som kunst da det ble en del av den permanente kunstutstilling på Museum of Moderne Art.

Alltid i bevegelse
Movado betyr ”Alltid i bevegelse” på det internasjonale kunstspråket esperanto, og merket lever fortsatt opp til betydningen den dag i dag. Movado er nemlig kjent for hele tiden å utforske grensene for moderne design uten å glemme det enkle uttrykket som har kjennetegnet merket gjennom årtier.

Hvis du liker klassisk og minimalistisk design, er Movado umulig å komme utenom.

Swiss Made
Swiss Made er et anerkjent kvalitetsstempel som understreker at Movado-klokkene er produsert etter strenge kvalitetskrav. Det sikrer en indoktrinert og utrolig høy kvalitet på alle klokkene. Du finner et lite stempel på glassene som garanti for at nettopp Movado produserer klokker etter de høye kravene som Swiss Made-stemplet innebærer. 

Hos Ditur.no finner du et bredt utvalg av Movado herre- og dameklokker. Vi er utpekt som autorisert forhandler av Movado, noe som betyr at du er sikker på ektheten av varen din, samt autorisert service. Du får som alltid 1 dags levering, 99 dagers full returrett og prisgaranti.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr4445
    kr14695
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Remmens farge
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Type klokke

Kategorier(6)

18 produkter

1