Jaguar

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2595
    kr14695
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

Samlinger(10)

226 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jaguar klokker

Jaguar klarer å forene det funksjonelle med et lekkert og stilig design hvor det er fokus på presisjon helt ned i sveitsiske detaljer. Alle Jaguar-klokker kommer med safirglass og et Swiss Made-kvalitetsstempel.

Swiss Made er et anerkjent kvalitetsstempel som understreker at Jaguar-klokkene er produsert etter strenge kvalitetskrav. Det sikrer en ensartet og utrolig høy kvalitet på alle klokkene. Du finner et lite stempel på glassene som garanti for at nettopp Jaguar produserer klokker etter de strenge kravene som Swiss Made-stemplet innebærer. 

I dag tilbyr Jaguar dessuten automatiske klokker med det mekaniske urverket ETA 2824-2. Et automatisk ur med mekanisk urverk sikrer at du aldri behøver å skifte batteriet i klokken din. Den går enkelthen på den kinetiske energien som overføres, når du beveger håndleddet ditt.

Et urverk som går på kinetisk energi bruker hverdagens små bevegelser fra håndleddet til å trekke opp urets mekanikk. Det betyr at når du hilser på kolleger på jobben eller rekker opp hånden under formiddagsmøtet, ja, til og med når du dreier på rattet i bilen og svinger med armene, når du går, så overfører du energi fra håndleddet ditt til klokken. Dermed slipper du å tenke på batteriet. Enklere kan det ikke være.

En helt unik herreklokke

Hos Jaguar finner du også et stort utvalg av Special Edition-klokker. Det frigies løpende nye Special Edition-modeller som avspeiler Jaguars nyeste idéer og lekelyst. 

Mange av kolleksjonene fra Jaguar fremstilles dessuten kun i 3000 eksemplarer på verdensplan. Så hvis du er på utkikk etter en unik og sjelden klokke kun få andre i verden går med, så er Jaguar ditt treffsikre valg. 

DitUr.no er autorisert forhandler av Jaguar-klokker. Det betyr at du er garantert 100 % ektehet og en 2-års garanti, som gjelder offisiell service av Jaguar-klokker. Sortimentet vårt av Jaguar-klokker blir sendt direkte fra det offisielle produksjonslageret, og vi er dermed bindeleddet mellom Jaguar og deg.

 Vi tilbyr prisgaranti på alle produkter fra Jaguar, og vi holder løpende holder øye med prisene hos konkurrentene våre på markedet for å sikre oss at prisene våre er Norges beste og billigste.

I tillegg til prisgarantien vår, tilbyr vi også 99 dagers returrett og dag-til-dag-levering. Hvis du er nysgjerrig på produktene våre, kan du alltid gå på oppdagelse blant de tusenvis av positive anmeldelser som ligger om oss på Trustpilot. DitUr.no er en e-merket nettbutikk.

6