Lugano Chrono L0079

20% rabatt

Pris: kr 1.495

Specialpris kr 1.195

inkl. toll/MVA

Utsolgt

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Lugano
Lugano såg dagens lys i 2018 og er inspirert av en liten by i det sydlige Sveits. Byen ligger i den italiensktalende regionen Ticino, hvor Lugano-klokkene henter inspirasjon fra. Et av kjennetegnene for det nystartede merket er det italienske kvalitetsdesignet.

Luganos visjon er å produsere moteriktige klokker i en høy kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For å gjøre dette mulig, har Lugano skåret bort alle fordyrende mellomledd.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer L0079
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Lugano Lugano såg dagens lys i 2018 og er inspirert av en liten by i det sydlige Sveits. Byen ligger i den italiensktalende regionen Ticino, hvor Lugano-klokkene henter inspirasjon fra. Et av kjennetegnene for det nystartede merket er det italienske kvalitetsdesignet. Luganos visjon er å produsere moteriktige klokker i en høy kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. For å gjøre dette mulig, har Lugano skåret bort alle fordyrende mellomledd.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Gull
Farge på urskive Svart
Farge på bezel Svart
Farge på rem Gull
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 43 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 12 mm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.