Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

Lenker

Her finner du vår utvalg av de populære klokkeremmer i stål eller aluminium - også kaldet klokkelenker eller bare lenker.

Lenker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr134
    kr2495
Merke
Diameter
Farge på rem
Rem
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Materiale
Tilbehør

56 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort utvalg av lenke klokkeremmer

Hos Ditur kan du finne et stort utvalg av lenker til klokker.

En lenke til en klokke vil typisk komme i stål eller aluminium. Dette er også kaldet en klokkelenke eller bare lenke. I denne kategori finner du et stort utvalg av klokkelenker. Hvis din rem er ødelagt eller har bruk for å bli oppfrisket, kan det være nødvendig med en ny. Det kan også være du bare gjerne vil ha lidt å skifte mellom. Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti og 2 års garanti. 

 

Hvilken lenke passer til din klokke?

Remmen skal også passe til din klokke. I vår sortiment finner du derfor også mange klokkeremmer i forskjellige bredder og lengder.

Det er viktig at din klokkeremme har korrekte bredde. Ellers vil den ikke passe. Hvis du skal ha en ny klokkereim, kan du enten måle bredden på dine gamle klokkerem eller avstanden mellom hornene, som skal holde på klokkeremmen. 

Det er også viktig at du legger merke til hvilken lengde, som din nye klokkerem har. Det skyldes, at mange menn har et litt bredere håndledd, og derfor vil det være fordelaktig, å ha en litt lengre klokkerem, så remmen ikke vil stramme når du bærer klokken. Utover det vil folk med lidt mindre håndled ikke finne det fordelaktig å ha en lang klokkerem. Det skyldes, at hvis klokkeremmen er for lang, så vil det ikke, se like flott ut når du bærer klokken, da en stor del av klokkeremmen vil stikke ut når remmen er spent om håndleddet.

 

Lenke remmer i mange forskjellige farger og typer

Den viktigste funksjon ved din lenke er selvfølgelig, at det komplimenterer din klokke, og gir det en virkelig kul look. Derfor har vi en stort utvalg av lenker i forskjellige farger som stpl, guld, og sort, som kan være med til å pynte designet på klokken. Fordelen ved å ha mange forskjellige farger på lenken ligger også i, at du kan varier din look på klokken til din outfit hver dag.

Hos Ditur kan du finne en masse forskjellige lenker, som passer til akkurat din klokke. Vi har de tradisjonelle stål lenker, mesh lenker, two-tone lenker, smartwatch lenker og mye mer. Derfor kan du finne akkurat den klokkelenken som passer nettopp dine behov.

 

Kjøp lenker til klokker med prisgaranti og rask levering hos Ditur

Hos Ditur elsker vi glade og tilfredse kunder! Derfor tilbyr vi alltid prisgaranti på vår klokkelenker, så du kan kjøpe din lenke til en virkelig sterk pris. Vi sjekker løpende priser med konkurranse butikker og webshops - så du kan være sikker på å få den beste pris på markedet, når du kjøper din neste herre- dameklokke. Du kan lese mer om vår prisgaranti her.

Utover det, kan du motta din nye skinnrem allerede dagen etter du har foretaget kjøpet med vår rask levering, fordi ingen liker å vente lenge på deres svar.

2