Komono Moneypenny Black Rose

26% rabatt

Pris: kr 595

Specialpris kr 435

inkl. toll/MVA

Discontinued

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Komono
Komono er en belgisk klokkeprodusent som er designet av Raf Maes og Anton Janssens. Siden stiftelsen i 2009 har tanken vært å selge nytenkende og flotte klokker til priser som alle kan være med på. Det har vist seg å være en stor suksess, og klokkene blir i dag forhandlet i en rekke land, og i de seneste årene også har merket også slått igjennom på det norske markedet.

Klokkene bærer preg av enkle, men stilrene og moderne design. Alle Komono-klokkene har kronens plassering som særpreg, noe som gjør klokkene unike og skiller dem ut i mengden.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer W1233
EAN 5420074338871
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Komono Komono er en belgisk klokkeprodusent som er designet av Raf Maes og Anton Janssens. Siden stiftelsen i 2009 har tanken vært å selge nytenkende og flotte klokker til priser som alle kan være med på. Det har vist seg å være en stor suksess, og klokkene blir i dag forhandlet i en rekke land, og i de seneste årene også har merket også slått igjennom på det norske markedet. Klokkene bærer preg av enkle, men stilrene og moderne design. Alle Komono-klokkene har kronens plassering som særpreg, noe som gjør klokkene unike og skiller dem ut i mengden.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Rosagull
Farge på urskive Stål
Farge på bezel Rosagull
Farge på rem Svart
Rem Skinnreim En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 24 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Funksjoner
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.