Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
Produktbeskrivelse

Detaljer

Komono
Komono er en belgisk klokkeprodusent som er designet av Raf Maes og Anton Janssens. Siden stiftelsen i 2009 har tanken vært å selge nytenkende og flotte klokker til priser som alle kan være med på. Det har vist seg å være en stor suksess, og klokkene blir i dag forhandlet i en rekke land, og i de seneste årene også har merket også slått igjennom på det norske markedet.

Klokkene bærer preg av enkle, men stilrene og moderne design. Alle Komono-klokkene har kronens plassering som særpreg, noe som gjør klokkene unike og skiller dem ut i mengden.
Kvarts urverk
Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Bruddsikkert mineralglass
Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Skinnrem
En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer 46714 - KO10
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Komono
Urverk
Urverk Kvarts urverk
Design
Klokkeeskens farge Gull
Urskivens farge Gull
Remmens farge Grå
Rem Skinnrem
Størrelse
Klokkens diameter 36 mm.
Funksjoner
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glass Mineralglas

Komono Estelle Mirror Rose Gold Grey

Discontinued

inkl. toll/MVA
50% rabatt

Pris: Førpris: kr 899

Specialpris kr 449