Klokkeverktøy

I denne kategori finner du alt våre klokke verktøy, så du lett selv kan justere din lenke, skifte batteri på din klokke og skifte klokkerem på din klokke.

Klokkeverktøy

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr29
    kr4445
Merke
Materiale
Farge
Tilbehør

Kategorier(3)

33 produkter

Klokkeverktøy hos Ditur

“Aldri gå ned på utstyr.”

Sådan høres en gammel ordspråk, som vi på Ditur.no er helt enige med. En klokke krever nemlig vedlikeholdelse , og i den forbindelse er det viktig å ha utstyret helt i orden. Hva end du vil skifte batterier eller tilpasse lengden på din lenke. 

Hos Ditur.no finner du alt det du behøver til å reparere og vedlikeholde din armbåndsklokke.Det rette verktøy til din klokke

Henger lenken om din håndledd, eller har klokken gått i stå? Så kan du gjøre to ting. For det første kan du gå til en klokkemaker og betale vedkommende pris for å løse problemet. For det andre, kan du enkelt kjøpe det rette verktøy for deg sånn at du kan fikse det enkelt fra hjemme.

På Ditur tilbyr vi nemlig en stor utvalg av verktøy til klokker til forskjellige behov. Skal du bare tilpasse din lenke, kan en simpel lenkeverktøy klare saken, men hvis du selv vil skifte batteri på din klokke, er det behov for en større verktøysett. Til dette formål har du nemlig bruk for verktøy til å åpne og lukke bak kassen på klokken. Det store verktøysettet er til deg, som vil gjerne vil nerde med klokkens indre teknikk.

Her på siden finner du ogs forskjellige batterier i tilfelle av, at din klokke går i stå. Dette skjer oftest etter et par års bruk og ved å kjøpe en batteri selv, slipper du for en tur til klokkemakeren. Hvis du er i tvil om hvilket batteri passer til akkurat din klokke, sitter kundeservice klar til å hjelpe deg. 

På Diturs Youtube-kanal finner du mange guides til hvordan du bruker de forskjellige verktøysett sammen med lenke verktøyet.

 

Klokkeverktøy til å skifte klokkerem/lenke

Hos Ditur synes vi ikke at du skal ned til klokker makers for å skifte remmen på din klokke. Derfor har vi stort utvalg av klokkeverktøy, som kan skifte din klokkerem eller lenke på klokken helt selv. På denne måten kan du både spare penger og tid ved skiftning av din rem. Dette er også en fordel å ha, hvis du er typen som godt liker å ha mange forskjellige klokkeremmer som du kan tilpasse til enhver look eller humør. Men nå tenker du sikkert at det er vanskelig og tøft å skifte klokkeremmen, men det er det faktisk ikke. Det er virkelig enkelt og fort få skiftet remmen på din klokke. Hvis du er i tvil omkring hvordan du skal bruke verktøyet, så har vi laget noen video guides, som kan hjelpe deg med det. Her er vår guide til skiftning av en skinnreim og her finner du en guide til hvordan du skifter remmen, hvis din klokke har en mesh lenke.

 

Verktøy til tilpasning av klokkelenke

Hvis du står i den situasjonen at du har kjøpt en klokke med lenke som ikke passer til din håndledd, eller at din håndled har blitt for liten eller stor, så trenger du ikke gå til klokkemakeren, det kan du fikse selv. Hos DItur kan du finne en stort utvalg av verktøy som kan hjelpe deg med å tilpasse lenken på din klokke. Det er virkelig enkelt og fort å tilpasse lenken, så du alltid kan tilpasse lenken etter dine behov. Er du i tvil hvordan, kan du benytte verktøy til tilpasning av klokkelenken, så har vi også laget en video guide til det. Du kan finne guiden her

 

Flere tusinde tilfredse kunder

Hos Ditur er vi stolte av at  vi har landets mest tilfredse kunder, og vi gjør en ekte jobb til å gi kunder den beste service. På Trustpilot finner du mere end 40.000 fremragende anmeldelser, som du kan leser her. 

Skulle du mot forventning oppleve problemer med din verktøy eller din klokke, har du naturligvis 2 års reklamasjonsrett når du handler hos Ditur.dk

 

Prisgaranti og rask levering på klokkeverktøy hos Ditur

Hos DItur.dk finner du prisgaranti på alle våre klokkeverktøy. Det betyr, at hvis du finner det samme klokkeverktøy til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi den prisen. Vi holder også løpende øye på konkurransen, så vi kan gi deg den beste tilbuden til best mulig pris. Du kan lese mere om vår prisgaranti her.

Har du spørsmål til vår klokkeverktøy? Eller har du bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finne oss på Facebook.

1