Klokkereimer

Her ser du vårt store utvalg av klokkeremmer - alt fra klassiske skinnremmer, moderne natoreimer eller populære mesh-lenker.

Klokkereimer

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr130
    kr2645
Merke
Diameter
Farge på klokkeeske
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Funksjoner
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Tilbehør

Kategorier(8)

233 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Forny klokken din med ny klokkereim 

En ny reim kan gi nytt liv til selv det eldste uret i samlingen. Selv om reimen ikke er hovedelementet til en klokke, kan den likevel ha stor betydning for stilen og utseende til et armbåndsur. Med en eller flere reimer kan du skifte mellom en rekke uttrykk , slik at det passer til enhver anledning og alt i garderoben din.

Hos Ditur.no finner du et bredt utvalg av klokkereimer. Du har alltid mulighet for å finne den helt riktige reimen når det kommer til farge, materiale og design, dette er viktig for å sikre at du får akkurat den reimen som passer til klokken din. 

Bredt utvalg av klokkeremmer i skinn, stål og gummi

Hos Ditur kan du velge mellom en rekke forskjellige klokkeremmer i alle slags materialer, farger og design. Valget av materiale har stor innflytelse på din- og reimens look og holdbarhet. Våre reimer kan fås i skinn, stållenker, mesh, gummi og natoreim.

En skinnreim til klokker behagelig å ha på og har god holdbarhet. Selve skinnet får du i brunt, lysebrunt, cognac, svart eller ruskinn. Du har også mulighet for å velge patinert vintage-skinn, rått og mønstret skinn, eller en ren overflate.

Vårt design til våre stål- og aluminium lenker er enten i mesh eller som tradisjonell lenke. Fordelene med disse reimene er at de er veldig slitesterke og lette å justere selv. Dermed er du sikret en rem som er langtidsholdbar og alltid har den rette passformen.

Klokkerem i gummi tåler vind, vann og alle tenkelige værforhold. Det gjør dem ideelle til sport og utendørs bruk hvor en tradisjonell reim fort kan bli slitt eller ta skade.

Slik velger du den riktige reimen til klokken din 

Reimen skal passe til klokken din. I vårt utvalg finner du derfor reimer i forskjellige bredder og lengder.

Det er særdeles viktig at reimen din har den korrekte bredden, ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny reim, kan du enten måle bredden på den gamle reimen eller avstanden mellom hornene som skal holde på reimen.

Kjøp din neste klokkereim hos Ditur.no

Det er ikke bare utvalget vårt og kvaliteten på produktene som gjør Ditur til et av de beste stedene for kjøp av reimer.

Vi tilbyr også prismatch på alle klokker og alt av tilbehør. Skulle du finne en tilsvarende reim hos en konkurrent, matcher vi prisen. Du kommer med andre ord aldri til å betale overpris når du kjøper reimer eller annet tilbehør hos oss. Du kan lese mere om prisgaranti her.

God kundeservice - ifølge vår TrustPilot

Det er viktig at du får en god opplevelse når du handler med oss.

Vi jobber hardt for å kunne garantere god service, noe som kan ses med våre fem stjerner og 25.000+ anmeldelser på TrustPilot. Skulle det oppstå et problem eller har du spørsmål til reimer, klokker, eller annet tilbehør, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår.

Du kan kontakte oss her via epost: [email protected] eller på telefon +45 60 57 07 35. Telefonen er åpen alle hverdager fra kl. 10.-15.

 

6