Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

Ditur Klokkeboks Inkl. 3 valgfrie klokker, svart tre

76% rabatt

Pris: kr 10.445

Specialpris kr 2.495

inkl. toll/MVA

På lager

Se klokker fra den inkluderte samlingen her
  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pakketilbud!

Her får du en pakkeløsning til en ekstraordinær pris. Du kan fritt velge mellom +300 klokker! Klokke boksen har plass til 6 klokker (kan også kjøpes separat).

Vi gjør oppmerksom på at klokkene sendt blir sendt i klokke boksen og ikke i separate bokser.

Sånn gjør du det:

Du legger klokke boksen i kurven. Herefter dukker en tekstboks opp, hvor du skal trykke på “Velg 3 valgfrie klokker”. Denne boksen skal du igjen trykke på, hvorefter du velger 3 klokker. Når du har valgt det siste klokkene, skal du gå til kassen, hvor din rabatt blir automatisk trukket fra.

OBS: Hvis ovenstående fremgangsmåte ikke virker, skal du legge klokke boksen i kurven og derefter finne klokkene via linken her.

Du kan se mere om klokke boksen her.

Ditur
Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0483
Type oppbevaring Urboks inkl. klokker
Merke Ditur Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
Design
Materiale Tre
Farge Svart
Foring Velour
Foringsfarve Beige
Låsfarve (opbevaring) Gull
Rude (opbevaring) Glas
Låsmateriale (opbevaring) Rustfrit stål
Størrelse
Dimensjoner (cm) 35 x 11.5 x 8
Funksjoner
Klokkeboks plass 6 klokker
Antal klokker inkludert 3
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

har ikke angret
tilbudet inkluderte ikke klokkene jeg faktisk hadde sett på, men fant noen andre som jeg er fornøyd med og fortsatt føler jeg har fått et godt tilbud
Translated by Google Kasper - 2. mai 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.