Ditur Klokkeboks Inkl. 2 valgfrie klokker, karbon

75% rabatt

Pris: kr 7.195

Specialpris kr 1.795

inkl. toll/MVA

På lager

Se klokker fra den inkluderte samlingen her
  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pakketilbud!

Her får du en pakkeløsning til en ekstraordinær pris. Du kan fritt velge mellom +300 utvalgte klokker! Klokke Boksen har plass til 6 klokker. 

En klokkeboks er en forsvarlig og elegant måte å oppbevare dine klokker på. Ved å velge denne pakketilbud får du både klokke og klokkeboksen med i kjøpet. 

Vi gjør oppmerksom på at klokkene blir sendt i klokkeboksen og ikke i separate bokser

Sånn gjør du:

Du legger klokkeboksen i kurven. Her dukker en tekstboks opp, hvor du skal trykke på “Velg 2 valgfrie klokker”. Denne boks skal du trykke igjen på, hvoretter du velger 2 klokker. Når du har valgt det siste klokke, skal du gå til kassen, hvor din rabatt blir automatisk fratrukket.

OBS: Hvis ovenstående fremgangsmåte ikke virker, skal du legge klokkeboksen i kurven og deretter finne klokkene via linken her.

Du kan se mere om klokkeboksen her

Ditur
Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0490
Type oppbevaring Urboks inkl. klokker
Merke Ditur Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
Design
Materiale Imiteret carbon
Farge Svart
Foring Kunstlæder
Foringsfarve Svart
Låsfarve (opbevaring) Stål
Rude (opbevaring) Plexiglas
Låsmateriale (opbevaring) Rustfrit stål
Størrelse
Dimensjoner (cm) 35 x 11.5 x 8
Funksjoner
Klokkeboks plass 6 klokker
Antal klokker inkludert 2
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

fete tilbud
Jeg har lenge sett på 2 klokker fra dissing og kesington og fant ut at de begge var en del av dette tilbudet, så jeg fikk en klokkeboks med. Superfint enkelt og store besparelser!
Translated by Google martin - 20. april 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.