Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

MINST 70% Rabatt

Kjempe januar utsalg hos Ditur - Spar minimum 70%

 

Siste sjanse for å få en kjempe besparelse - Alle varer nedsatt med minst 70% - Vi tilbyr rask levering & prisgaranti

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr74
    kr2945
Kjønn
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på rem
Rem
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Type smykker

32 produkter

Januar utsalg hos Ditur - Minimum 70% rabatt på alle klokker

Det har vært en vild og hektisk juleperiode for alle og det vil vi gjerne være med å feire. Derfor vil vi hos Ditur være med til å starte det nye år i gang med et kup. Vi har nøye utvalgt over et kjempe utvalg av klokker til vanvittige priser så det vil være noe til enhver smak. 

Sterke tilbud på alle typer klokker til Januar utsalget

Hos Ditur kan du finne et virkelig stort utvalg av nedsatte klokker til januar utsalget. Vi kommer til å ha tilbud på virkelig mange forskjellige produkter hvor du kan spare mange penger på diverse klokke typer. Så uansett om du er på utkikk etter et herreklokke eller dameklokke, så kan du finne det helt riktige tilbud her, så start det nye år her hos Ditur.

Klokker fra de beste brands

Du kan spare mange penger på et virkelig bredt utvalg av klokker til januarsalg hos Ditur. Derfor er den en opplagt dag til å skjemme bort deg selv eller noen du har nær. Hos Ditur er vi autorisert forhandler av alle klokker i vår sortiment, og vi tilbyr tilbud på alle klokker fra de kuleste brands på markedet. Du kan gjøre et kupp på kvalitetsklokker fra anerkjente brands som: Tissot, Certina, Dissing, Tommy Hilfiger, Seiko og mange flere. 

 

Januarsalg - Spar minimum 70%

Til januarsalg, så gjelder det for mange om å spare virkelig mange penger og kanskje enda gjøre årets kupp allerede. Derfor har vi samlet en kategori til den helt store tilbudsjægeren. I den kategori kan du finne klokker til helt vanvittige priser. Alle klokkene i kategorien er nedsatt med MINIMUM 40%, så du kan spare ekstremt mange penger. Nå tenker du kanskje at det noe dårlige klokker du kan få til de priser, men det er faktisk virkelig langt fra sannheten. Alle klokkene i kategorien er av virkelig høy kvalitet og kommer også fra noen virkelig anerkjente brands.

1