⌛LAST CHANCE - Spar opp til 70%⌛

Klokkeverktøy

I denne kategorien finner du våre lenkeverktøy. Lenkeverktøy er til deg som har klokker med lenker, og som trenger å justere lenken hvis håndleddet ditt vokser eller blir mindre. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr29
    kr4445
Merke
Materiale
Tilbehør

31 produkter

Sortiment av tilbehør på Ditur.no

"Aldri gå ned på utstyr". Slik låter et gammelt ordtak, som vi på Ditur.no er helt enige i. En klokke krever nemlig vedlikehold, og i forbindelse med dette er det viktig å ha utstyret i orden. Dette uansett om du skal skifte batteri eller tilpasse lengden på en lenke.

Hos Ditur.no finner du alt det tilbehøret og verktøyet du kunne tenkes å mangle til reparasjon og vedlikehold av armbåndsur.

Det rette verktøy til ditt ur

Henger lenken løst på håndleddet, eller har klokken stoppet? Da kan du gjøre en av to ting; Det første du kan gjøre er å gå til en urmaker og betale for å få løst problemet. Det andre du kan gjøre er å selv løse problemet ved bruk av det riktige verktøyet. Dette verktøyet finner du her på siden.

Hos Ditur.no tilbyr vi et stort utvalg av verktøy til klokker og forskjellige behov. Skal du tilpasse lenken er alt du trenger et simpelt lenkeverktøy,  men hvis du skal skifte batteri på klokken din, er det behov for litt mer utstyr. Til dette trenger du nemlig verktøy som kan åpne og lukke kassen på baksiden av uret. Det helt store verktøyssettet er til entusiasten som liker å jobbe med klokkens indre mekanikk og teknikk.

Her på siden finner du også forskjellige batterier i tilfelle av at klokken din stopper. Dette skjer oftest etter et par års bruk, og ved å kjøpe et batteri selv slipper du for å ta en tur til en urmaker. Er du i tvil om hvilket batteri som passer til nettopp din klokke, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg.

På Ditur's YouTube-Kanal finner du også videoguides til hvordan du bruker de ulike typene av verktøy.

Flere tusen fornøjde kunder

Hos Ditur.no er vi stolte av å ha noen av Skandinavias mest fornøjde kunder, og vi gjør mye ut av å gi kundene våre den beste servicen. På TrustPilot finner du mer enn 25.000 ypperlige anmeldelser som du kan lese her.

Skulle du mot all forventning oppleve problemer med klokken din eller verktøyet ditt, har du selvfølgelig 2 års reklamasjonsrett når du handler hos Ditur.no

 

1