SALE - opp til 80% rabatt!💣

klokkebokser

En klokkeeske er perfekt til å oppbevare klokkene dine, den fungerer ikke kun som beskyttelse, men også som en flott måte å vise dem frem på!

klokkebokser

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr8745
Materiale
Farge
Klokkeboks plass
Antal klokker inkludert

62 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Klokkeesker sale

Den moderne gentleman har flere forskjellige klokker, slik at han har en klokke som passer til forskjellige antrekk. Det er derfor viktig å ha et godt sted å oppbevare klokkene sine. Til dette formålet er en klokkeeske perfekt, ikke bare til oppbevaring, men også til å vise frem klokkene dine.

Hos Ditur.no kan du kjøpe klokkeesker i forskjellige formater og størrelser. Vi har klokkeesker i rødt og svart tre, samt skinn. Du kan få din klokkeeske slik at den kan oppbevare helt opp til 24 klokker, men du kan selvfølgelig også få en boks som kun har plass til en klokke. 

Der er dessuten også mulighet for å kjøpe watchwinders og en T-bar klokkeholder. Watchwinders brukes til å holde dine mekaniske klokker i gang, slik at du ikke behøver stille inn tid og dato hvis du ikke bruker klokken daglig. T-bar klokkeholder fremviser klokkene dine virkelig flott som de står ved siden av hverandre. 

Hvis du leter etter en eller flere klokker til å ta litt plass i klokkeesken din, så ta en titt på våre herreklokker, her er vi sikre på at du kommer til å finne en klokke du liker. 

 

 

2