Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Gullklokker

Gullklokker er en kategori hvor vi har samlet alle våre gullfargede klokker. Her finner du både klokker i rosagull og den mer normale rene gullfargen. Klokkene varierer i pris, og de kan være både mekaniske eller kvarts. Alle menn bør ha en gullklokke i samlingen sin, og med denne kategorien har vi gjort det enkelt for deg. Hos Ditur.no er det prisgaranti og rask levering på alle klokkene våre. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr449
    kr9495
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Krone
Vannbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve

135 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gullklokker

De fleste norske menn vil si at klokken er det viktigste tilbehøret for menn. Det er derfor viktig å finne den helt riktige klokken. I denne kategorien finner du gullklokkene våre som for det første varierer i pris, men du kan også både få de med et mekanisk urverk eller kvarts. 

Gullklokker ses ofte på amerikanske rappere som alltid har på seg litt ekstra "bling bling", og man kan helt klart si at de går etter et unikt utseende. Gullklokken er derfor til deg som liker å skille deg litt ut, og samtidig bli lagt merke til på grunn av det lekre uret ditt.

 Hos Ditur.no tilbyr vi forskjellige gullklokker, vi har både klokker i rosagull og i den mere rene gullfargen. Klokkene våre er dessverre ikke laget av ekte gull, men derimot farget med en gullegering. Denne legeringen gjør at klokkene ikke falmer og blir kjedelige å se på, noe som gjør at fargen holder veldig lenge. 

4