Klokkeesker

Klokkeesker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr745
    kr7295
Materiale
Farge
Klokkeboks plass
Antal klokker inkludert

13 produkter

klokkeesker nyheter

Hos DitUr.no finner du Norges billigste og beste priser på klokkeesker og urkasser.

Du kan trygt oppbevare klokkene dine i en urkasse. En urkasse er perfekt til å oppbevare klokkene dine på en elegant, flott og ikke minst sikker måte – uansett om det er snakk om et ur fra Seiko, Casio, Citizen eller et helt fjerde merke. Ved å oppbevare klokkene dine i urkasser, unngår i du at de dyrebare klokkene dine ligger i skuffen eller på nattbordet hvor de lett får riper og smuss på seg. Med en klokkeeske holder du altså klokken i samme stand som da du kjøpte det.

Hvis du oppbevarer klokken din i en urkasse, så fremviser du også klokken på en ytterst elegant måte. Det ser både flott og lekkert ut, og så kan du trygt presentere klokken for kjæresten, familie og venner.

Med et glas-display som du finner i langt de fleste kloækkeeskene og urkassene, kan du alltid nyte synet av klokkene dine. Du beskytter uret ditt ved å holde støv og smuss ute, og uret bevarer sin toppkvalitet. Det forblir som da du kjøpte det hos oss. Du kan søke i utvalget vårt av klokkeesker i skinn, karbon eller tre  her.

Hos oss finner du et stort utvalg av klokkeesker og urbokserr til Norges beste priser.

Hos DitUr.no finner du Norges billigste og beste priser på klokkeesker og urkasser. Vi holder løpende øye med konkurrentene våre, slik at du alltid finner den beste prisen på markedet hos oss.

Når du preenterer uret for dine nærmeste, kan du trygt vise det frem i en klokkeeske. En klokke i toppkvalitet behøver ikke sitte på håndleddet for å se lekkert ut, og med en klokkeeske fra DitUr.no, kan du fremvise klokken med god samvittighet.

Med et glas-display som du finner i langt de fleste klokkeeskene og urkassene, kan du nyte å se på klokkene dine. Samtidig beskytter du klokken din ved å holde støv og smuss ute, og uret bevarer sin toppkvalitet i mange år. Du unngår riper og andre irriterende småskader med en klokkeeske. Du kan søke i utvalget vårt av klokkeesker i skinn, ckrbon eller tre akkurat her.

Når du kjøper klokkeesker hos DitUr.no, garanterer vi deg at kvaliteten er på topp. Vi garanterer at du får levert en klokkeeske til ditt herre- eller dameur som du vil få glede av i mange år fremover. Skulle du mot forventning oppleve problemer med den nye klokkeesken din, kan du benytte deg av reklamasjonsretten din på 2 år.

1