TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Ditur.no er autorisert forhandler av Kensington London klokker

Luksus. Eksklusivitet. Eleganse. 

Det er hva som kjennetegner det velhavende området i London ved navn Kensington. Og det er nettopp dette klokker fra Kensington London utstråler. Med inspirasjon fra det glamorøse kvarteret som er kjent for sine stilige rekkehus og eksklusive forretninger, får du en klassisk herreklokke som passer perfekt in i storbybildet. 

Ikke kun får du en klokke som er den perfekte ledsageren til skjorten eller dressen. Du får også et ur i høy kvalitet hvor alle fordyrende mellomledd er skåret bort, uten at det er gått på kompromiss med kvaliteten. Tvert i mot. Kensington London har nøye utvalgt de beste materialene til klokkene, og det ligger en grundig designprosess bak klokkene. 

Når du kjøper en klokke fra Kensington London, får du det direkte fra fabrikken, noe som betyr at Ditur.no kun fungerer som mellomledd. Og når du handler hos Ditur.no er du sikret en rekke fordeler. Vi er bl.a. norsk autorisert forhandler av Kensington London-klokker, nor som betyr at du er sikret ektheten på klokken din.

Norges beste pris

Vi tilbyr dessuten prisgaranti på alle klokker fra Kensington London, og vi holder løpende øye med prisene hos konkurrentene våre på markedet for å sikre oss at våre priser er Norges beste og billigste.

I tillegg til prisgarantien vår, tilbyr vi også 99 dagers returrett og dag-til-dag levering. Hvis du er nysgjerrig på produktene våre, kan du alltid gå på oppdagelse i de tusenvis av positive anmeldelser som ligger om oss på Trustpilot.

 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr749
    kr1495
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Materiale
Klokkerembredde
Type klokke

10 produkter

1