BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

DitUr.no er autorisert forhandler av Festina-klokker i Norge

Du finner alle slags Festina-klokker hos DitUr.no. Vi er autorisert forhandler av Festina med et stort utvalg av de nyeste klokkene fra det ikoniske merkte.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1045
    kr2645
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type klokke

18 produkter

Festina

Festina har, i likhet med mange andre virksomheter i urbransjen, røtter i Sveits. Siden de ble grunnlagt i 1902, har de vært synonyme med alt hva det innebærer av sans for detaljer og sveitsisk kvalitet. I dag er Festina på spanske h&hender;nder, og navnet Festina stammer fra det latinske festina lente som betyr “skynd deg langsomt”. Det er et ordtak som kan spores helt tilbake til Keiser Augustus, og betyr at man skal finne den rette balansen mellom grundighet og hastighet.  

Kjent fra sporten

Tidtaking krever presisjon, og det er spesielt avgjørende i sportens verden for å avgjøre hvem som vinner eller taper. Derfor assosierer mange i dag navnet Festina med sport og konkurranse. Og kanskje spesielt innenfor sykkelsport, hvor de opp gjennom 1990&-tallet ga navn til et helt sykkellag som i en periode hadde stor suksess.

Kanskje enda viktigere var Festina den offisielle tidtakeren for Tour de France i årene 1992-2016. Det betyr at nettopp Festina står for prresisjon, og ikke minst troverdighet. Du kan derfor trygt legge tiden i hendene på Festina.

Siden de stoppet som offisiell tidtaker i sykkelsporten, har Festina beveget seg mer over i å markere seg som et livstilsmerke. Men rollen de har hatt i sportshistorien gir fortsatt liv til den stilen og det merket som representerer Festina i dag.

Et Festina-ur til din livsstil

I dag er Festina et livsstilsmerke med masser av lekre funksjoner. Men når du kjøper en klokke fra Festina, får du ikke kun funksjonalitet. Klokkene er fylt med uovertrufne detaljer og detaljerte urskiver.

DitUr.no er autorisert forhandler av Festina-klokker i Norge. Du får 99 dagers full returrett, dag-til-dag-levering og prisgaranti når du handler hos DitUr.no. Dessuten er DitUr.no en e-merket nettbutikk.

Prisgaranti

Vi tilbyr prisgaranti på alle klokkene fra Festina. Vi holder løpende øye med markedsprisene hos konkurrentene våre for å sikre oss at prisene våre er de beste og billigste i Norge.

I tillegg til prisgaranti, tilbyr vi også 99 dagers returrett og dag-til-dag-levering med PostNord. Fordyp deg i de tusenvis av gode anmeldelsene som ligger på Trustpilot, hvis du vil vite mer. DitUr.no er en e-merket nettbutikk.

1