Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Svarte Klokker

Svarte klokker er en unik samling av klokker i svarte farger. En trend som blir mer og mer populær, er å la klokkene være i helt eller delvist svart. Her har vi samlet alle våre svarte klokker for å gjøre det lettere for deg, hvis det er nettopp det du leter etter. Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti på alle klokkene våre. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr199
    kr34995
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Gavesett inkludert

464 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Svarte klokker

En klokke er en viktig del av antrekket ditt, siden det kan være med til å sette prikken over i-en. I denne kategorien finner du en samling av alle våre klokker i svarte nyanser. Hvis du skal kjøpe din første klokke, så er en svart klokke et bra sted å starte. Svarte klokker er til deg som er litt mer avdempet i stilen din, og passer derfor perfekt til den norske herremoten. 

Hos Ditur.no har vi et stort sortiment av de de mest populære merkene innenfor klokker på det norske markedet. Vi bestreber oss på å hele tiden tilføye nye spennende merker, så du kan få ønskene dine oppfyllt. Har du sett en klokke ved et av de merkene vi tilbyr, skal du ikke nøle med å skrive siden vi kanskje kan få tak på den også for deg. 

12