BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Ditur.no er autorisert forhandler av Seiko-klokker 

Det betyr at du er garantert 100 % ekthet og en internasjonal kvalitetsgaranti. Vi har dessuten prisgaranti, 99 dagers full returrett og dag-til-dag-levering.

Seikos historie starter i Japan helt tilbake i 1881. Her åpnete en mann ved navn Kintarō Hattori en klokkebutikk hvor han reparerte og solgte klokker. I 1892 produserte Hattori selv klokker under navnet Seikosha. Med stor lidenskap for å forbedre og finpusse sin teknologi og sitt design, drev han Seikosha frem til sin død, og virksomheten ble i 1924 ble omdøpt til Seiko, som vi kjenner i dag.

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1345
    kr5895
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke

Samlinger(4)

105 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seiko

Det japanske navnet Seiko kan oversettes til norsk som utsøkt eller suksess. Det er derfor et navn som passer veldig bra til merkets historie og posisjon på markedet i dag. Seikos visjon er at de alltid skal være et skritt foran de andreog nettopp denne markedsfilosofien passer ikke kun på merkets udvikling, men også på den måten de tenker klokker på i dag. 

Seiko gjorde seg bemerket på markedet med verdens første masseproduserte kvartsur, og senere introduserte de den første kvarts-kronograf. på 1980-tallet var de igjen firstmovers, da de produserte det første automatiske kvartsuret som kombinerte fordelene ved et automatisk ur og presisjonen fra et kvartsur.

Det er spesielt Seikos forspring på teknologi som gjør dem førende på markedet. Når det kommer til teknologisk innovasjon, så er Seiko et klart foregangsfirma. Det japanske merket har alltid vært et skritt foran de andre, og når du kjøper et Seiko-ur, er du garantert at du får en klokke med den nyeste teknologien, innovasjon og alltid i et tidssvarende design.  

Vår kolleksjon av Seiko-klokker

Seiko er kjent for fem forskjellige serier av klokker: Astron, Prospex, Presage, Seiko 5 Sports og Seiko Premier.

Seiko Astron

Med Seikos innovative GPS Solar-teknologi kan Astron-klokkene kommunikere med GPS-nettverket, og på den måten helt automatisk tilpasse seg tidssoner uansett hvor i verden du befinner deg. Urt lades opp via solenergi, og man trenger derfor aldri å skifte batteri. Seikos Astron-kolleksjon er for menn som ønsker et klassisk armbåndsur med det nyeste nye innenfor innovasjon og avnaserte funksjoner.

Seiko Prospex

Navnet Prospex kommer av "Professional Specifications", og det sier seg selv: Prospex-klokkene har høy kvalitet og har utrolig profesjonelle spesifikasjoner. Med Prospex-linjen introduserte Seiko opprinnelig dykkerklokker, men i dag omfavner Prospex alle former for eventyr. 

Seikos første dykkerklokke ble presentert helt tilbake i 1965, og siden den gang har dykkerklokkene deres blitt en av de mest foretrukne verden over. 50 års erfaring med dykkerklokker betyr at klokkene i Prospex-linjen har utviklet seg markant innenfor design. Men du finner fortsatt det aller første designet i serien den dag i dag med det oversized look på urkassen og skruekronen plassert ved klokken 4. 

Seiko beskriver selv Prospex som en serie til alle de eventyrlystne. Visjonen er å designe klokker som kan tas med overalt; både til lands, til vanns og i luften. Prospex-klokker er designet og testet til å kunne tåle selv de mest utfordrende omgivelser. 

Seiko Presage

Presage er en serie av dress-klokker. Presage er elegante klokker i klassisk design som passer til både hverdag og fest. Serien kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt urhåndverk og Seikos ekspertise innenfor mekaniske urverk.

Under Presage-serien finner du Presage Basic og Presage Prestige. Basic-klokkene er, som navnet indikerer, en kategori av elegante klokker med et veldig enkelt design som er tidløst og passer til alle anledninger. Prestige-kategorien byr på en overflod av luksus og glamour med klokker som skaper blikkfang uten å gå på kompromiss med det stilrene design og den høye kvaliteten.

Seiko Presage-serie er det kjente merket for deres dress-linje. Presage er en lekker og elegant serie i klassisk design som passer perfekt til både hverdag, fest og i alle slags profesjonelle miljøer. Presage-serien kombinerer japansk estetikk med tradisjonelt urhåndverk og Seikos berømte ekspertise innenfor mekaniske urverk, og det resulterer i en original kolleksjon av flotte klokker i høy kvalitet med langvarig ytelse.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports er en helt unik serie fra Seiko, hvor tallet 5 symboliserer de 5 kompromissløse funksjonene uret har. Alle klokkene har Seikos eget mekaniske urverk, visning av ukedag og dato, vanntetthet til et trykk på opp til 10 bar, senket krone ved klokken 4, samt urkasse og lenke av høyeste kvalitet. 

Den første Seiko 5 Sports-klokken ble lansert i 1963. Det var Seikos og i øvrig hele Japans første automatiske day-date ur. Siden den gang har der gått over 50 år, og Seiko 5 Sports har presset grensene for hva vi kan forvente av en klokke siden. Serien er spesielt elsket av de som har et hjerte som banker for mekaniske klokker, og i dag er 60-tallets fem viktige funksjoner fortsatt omdreiningspunktet for serien, mens de samtidig selvfølgelig byr på et nytt og oppdatert design. 

Seiko Premier

Under Seiko Premier-serien finner du et stort utvalg av dress-klokker kombinert med særutgaver og spesielt utvalgte modeller fra Seiko. Om serien forteller Seiko selv, at du også her finner ulastelig kvalitet kombinert med nyeste teknologi og den karakteristiske elegansen som aldri er avvikende fra Seikos design. Det er klokker med ekstra wow-effekt og plass til å leke og utfordre deres eget merkedesign, selvfølgelig innenfor deres egne estetiske rammer. 

Prisgaranti på herreklokker og dameklokker

Hos DitUr.no kan du kjøpe Seiko-klokker med dag-til-dag-levering, prisgaranti og 99 dagers returrett. Vi tilbyr prisgaranti på alle produkter fra Seiko, siden vi løpende holder øye med markedsprisene hos konkurrentene våre for å sikre deg Norges beste og billigste pris på herreklokker og dameklokker.

DitUr.no er autorisert forhandler av Seiko-klokker i Norge. DitUr.no er en e-merket nettbutikk.

3