Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Mekanisk Automatiske Klokker

I denne kategorien finner du alle våre mekaniske klokker. Et mekanisk ur fungerer uten noen form for batteri, det fungerer i stedet ved bare å sitte på håndleddet ditt. Dette gjør at du naturligvis aldri behøver å skifte batteri. Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti og rask levering. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr599
    kr40195
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Krone
Vannbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve
Materiale

413 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mekaniske klokker

Et mekanisk ur er uten tvil noe spesielt og unikt, siden det er drevet av kinetisk energi. Et mekanisk ur er til deg som går litt ekstra opp i klokker. På noen av modellene våre er det mulighet for å se inn til urverket hvor man kan se hvordan uret jobber. 

Et mekanisk ur bruker en automatisk mekanisk mekanisme til å holde urverket i gang, noe som står i kontrast tl den moderne kvartsklokken som kun er drevet av et batteri. Et mekanisk ur skal trekkes opp første gang det tas i bruk, og holder ellers seg selv i gang ved hjelp av kinetisk energi – Det kreves bare at du går med det hver dag, siden tilstedeværelsen på håndleddet ditt skaper den kinetiske energien som holder klokken din i gang. 

Vigtig viden

Hvis du ikke bruker klokken din hver dag, vil det gå i stå, og skal derfor trekkes opp. Dette gjøres ved å dreie kronen 10–15 ganger med uret. Når du skal justere dato og tid, er det viktig at du også gjør det med uret. Det må ikke skje mellom 22:00 og 03:00. 

 

11