Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Klassiske Klokker

Denne kategorien inneholder stilrene klassiske klokker. Skal du ha dress på, så skal du også ha en klassisk herreklokke som passer til dressen din. Et klassisk herreur er definert ved at det er stilrent, elegant og enkelt i designet. Her er det de rene linjene og elegante designet som er i høysetet. Et klassisk ur et must-have til konfirmasjonen, bryllupet, studentergildet eller andre anledninger hvor du skal fremstå helt skarp.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr449
    kr51195
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Type smykker
Gavesett inkludert

758 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Svarte klokker

En klokke er en viktig del av antrekket ditt, siden det kan være med til å sette prikken over i-en. I denne kategorien finner du en samling av alle våre klokker i svarte nyanser. Hvis du skal kjøpe din første klokke, så er en svart klokke et bra sted å starte. Svarte klokker er til deg som er litt mer avdempet i stilen din, og passer derfor perfekt til den norske herremoten. 

Hos Ditur.no har vi et stort sortiment av de de mest populære merkene innenfor klokker på det norske markedet. Vi bestreber oss på å hele tiden tilføye nye spennende merker, så du kan få ønskene dine oppfyllt. Har du sett en klokke ved et av de merkene vi tilbyr, skal du ikke nøle med å skrive siden vi kanskje kan få tak på den også for deg. 

19