Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Ditur.no er dansk autorisert forhandler av Fossil-klokker

Fossil er et amerikansk merke som ble stiftet i 1984 av Tom Kartsotis.
De har et bredt sortiment når det kommer til klokker, smykker og diverse tilbehør. Derfor har de blitt et anerkjent motehus som har mange kjente merker under seg, som BMW og Skagen Denmark.

Fossil mener at det er de forskjellige øyeblikkene som former oss. Hvem vi er, er preget av, tidligere opplevelser og drømmene våre for fremtiden. Dette kan ses i Fossils klokker. De er inspirert av den amerikanske vintage-stilen, i tillegg til den moderne stilen. De vil definere den tiden vi befinner oss i ved hjelp av historie og drømmer.

De lager motebevisste kvalitetsklokker som både kan brukes til lek og moro, men også for å få det rette uttrykket. Deres visjon er å lage en klokke til alle de øyeblikkene som er med på å forme deg. De har alt fra smartwatches til minimalistiske klokker.

Ditur.no er autorisert forhandler av Fossil-klokker. Det betyr at ektheten av klokken din er sikret, i tillegg til at du har 2 års garanti. Alle vores Fossil-klokker blir sendt fra deres offisielle produksjonslager. Med et Fossil-ur fra Ditur.no får du adgang til offisiell Fossil-klokker service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. Dessuten tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produkter fra Fossil. Dette betyr at vi løpende sjekker prisene våre ift. konkurrentene våre, og sikrer at prisene våre er Norges beste!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr749
    kr3695
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Gangreserve
Materiale
Klokkerembredde
Type klokke

Kategorier(3)

114 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3