BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Business Klokker

I denne kategorien finner du klokker som passer perfekt til den stilige mannen. Hvis du mangler en klokke som skal brukes på kontoret, eller kanskje når du skal på byen, er det her du skal lete. Klokkene passer perfekt til dress, skjorter og andre pene klær. Vi tilbyr prisgaranti på alle klokkene våre, samt rask levering. 

 

Business Klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr215
    kr51195
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Smykker materiale
Farge på smykke
Längd på armband
Type smykker

1245 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Business wardrobe

Har du akkurat fått drømmejobben, eller en ny jobb på et fint kontor, så er det her du skal lete etter det nye uret ditt. En klokke er essensielt for en motebevisst gentleman, og er den perfekte måten å gi antrekket den siste finishen på. 

Hos Ditur.no har vi Norges beste utvalg av herreklokker som vi hele tiden prøver å forbedre. Vi har mange av de mest populære merkene på det norske markedet, hvor kvalitet og design virkelig er avgjørende. I denne kategorien finner du klokker som vi har utvalgt nøye til forretningsmannen. Klokkene passer til dress, skjorter og lignende pene klær, så du er klar til å dra på jobb eller ut på byen. 

Er budsjettet stort og ønsket om en virkelig eksklusiv klokke enda større, så skal du kikke på våre eksklusive klokker. Her finner du klokker av absolutt høyeste kvalitet, og som vil gjøre de fleste misunnelige. 

32