Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Business Klokker

I denne kategorien finner du klokker som passer perfekt til den stilige mannen. Hvis du mangler en klokke som skal brukes på kontoret, eller kanskje når du skal på byen, er det her du skal lete. Klokkene passer perfekt til dress, skjorter og andre pene klær. Vi tilbyr prisgaranti på alle klokkene våre, samt rask levering. 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr449
    kr29345
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Krone
Vannbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Gangreserve
Materiale

1101 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Business wardrobe

Har du akkurat fått drømmejobben, eller en ny jobb på et fint kontor, så er det her du skal lete etter det nye uret ditt. En klokke er essensielt for en motebevisst gentleman, og er den perfekte måten å gi antrekket den siste finishen på. 

Hos Ditur.no har vi Norges beste utvalg av herreklokker som vi hele tiden prøver å forbedre. Vi har mange av de mest populære merkene på det norske markedet, hvor kvalitet og design virkelig er avgjørende. I denne kategorien finner du klokker som vi har utvalgt nøye til forretningsmannen. Klokkene passer til dress, skjorter og lignende pene klær, så du er klar til å dra på jobb eller ut på byen. 

Er budsjettet stort og ønsket om en virkelig eksklusiv klokke enda større, så skal du kikke på våre eksklusive klokker. Her finner du klokker av absolutt høyeste kvalitet, og som vil gjøre de fleste misunnelige. 

28