Business klokker

I denne kategorien finner du klokker som passer perfekt til mannen. Hvis du mangler en klokke som skal brukes på kontoret, eller kanskje når du skal på byen, er det her du skal lete. 

 

Business klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr47345
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker
Tilbehør

1244 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Business wardrobe

Har du akkurat fått drømmejobben, eller en ny jobb på et fint kontor, så er det her du skal lete etter det nye uret ditt. En klokke er essensielt for en motebevisst gentleman, og er den perfekte måten å gi antrekket den siste finishen på. 

Hos Ditur.no har vi Norges beste utvalg av herreklokker som vi hele tiden prøver å forbedre. Vi har mange av de mest populære merkene på det norske markedet, hvor kvalitet og design virkelig er avgjørende. I denne kategorien finner du klokker som vi har utvalgt nøye til forretningsmannen. Klokkene passer til dress, skjorter og lignende pene klær, så du er klar til å dra på jobb eller ut på byen. 

Er budsjettet stort og ønsket om en virkelig eksklusiv klokke enda større, så skal du kikke på våre eksklusive klokker. Her finner du klokker av absolutt høyeste kvalitet, og som vil gjøre de fleste misunnelige. 

32