BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Ditur.no er norsk autorisereret forhandler av Armani Exchange klokker

Armani Exchange er et undermerke til Armani, og henvender seg til det yngre publikum som følger den moderne utviklingen. Her er det den urbane livsstilen og musikkulturen som spesielt setter sitt preg på designet. Urkolleksjonen appellerer til det industrielle og bylivet. Passer perfekt til det travle byliv med sene kvelder ute på byen.

Selv om Armani Exchange er til de yngre forbrukerne, så er det viktig at Armanis kjerneverdier i designet deres stadig er synlige hos Armani Exchange. Det vil selvfølgelig være forskjellige variasjoner, men Armanis DNA finnes i alle klokkene.

Armani er et anerkjent motemerke som har særdeles god erfaring med å lage kjente design på det internasjonale markedet. Giorgio Armani startet Armani Emporio i 1975 i Italia, og har siden samarbeidet med kjente designere fra hele verden. Det har også gitt Armani tittelen som den mest suksessfulle designeren av italiensk opprinnelse.

Ditur.no er autorisert forhandler av Armani Exchange-klokker. Det betyr at ektheten av klokken din er sikret, og at du har 2 års garanti. Alle våre Armani Exchange-klokker blir sendt fra deres offisielle produksjonslager. Med en Armani-klokke fra Ditur.no får du adgang til offisiell Armani-klokker service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. I tillegg tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produktene fra Armani. Dette betyr at vi løpende sjekker prisene våre ift. konkurrentene våre og sikrer at vår pris er Norges beste!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr820
    kr2795
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Type klokke

Samlinger(5)

65 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2