Gavesett

Gavesett

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr730
    kr5250
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker
Farge på brillens glas
Type accessory
Tilbehør

Kategorier(6)

61 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Gavetips til han

Klokken er mannens viktigste tilbehør som han bruker hver dag. Tidligere var klokken et instrument for å sjekke tiden, men i dag er det ikke det viktigste ved klokken. Nå handler det om å være trendy og matche dagens antrekk. Vi anser derfor klokken som den perfekte gaven til bursdag, jul eller konfirmasjon. 

Stort utvalg av moderne klokker

Hos Ditur.no har vi et stort og bredt sortiment av herreklokker som byr på moderne design og god kvalitet. Vi er bevisste om at alle menn har forskjellige preferanser innenfor klokker, vi prøver derfor å ha en klokke til enhver smak. Vi har derfor både klokker som er iøynefallende og klokker som er mere avdempede. Hvis du leter etter et sikkert valg som gave, så vil vi foreslå en klokke med skinnrem, de kan alle sammen finnes her

Ekstra service

Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og rask levering, slik at du også kan nå det hvis du er litt sent ute. I tillegg tilbyr vi 99 dager ekstra returrett på gaver, så vi er sikre på at den heldige personen har tid nok til å tenke over om han har fått den riktige klokken. 

2