Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Gavesett

En klokke er den perfekte gaven. Klokken er mannens viktigste smykke og blir brukt hver dag. Tidligere har klokken vært et middel eller instrument til å se hva klokka er, men i dag er det et tilbehør som skal matche klærne, årstiden og de nyeste trendene. Klokken er den perfekte julegaven, bursdagsgaven eller konfirmasjonsgaven. Hos Ditur.no får du de beste fordele ved kjøp av gaver; forlenget returrett med 99 dager, dag-til-dag-levering og prisgaranti!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr748
    kr6094
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Krone
Vannbeskyttelse
Bredde på rem
Rem længde
Accessories/Smykker
Smykkestørrelse
Farge
Materiale

57 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Gaveidé til menn

Klokken er mannens viktigste tilbehør som han bruker hver dag. Tidligere var klokken et instrument for å sjekke tiden, men i dag er det ikke det viktigste ved klokken. Nå handler det om å være trendy og matche dagens antrekk. Vi anser derfor klokken som den perfekte gaven til bursdag, jul eller konfirmasjon. 

Stort utvalg av moderne klokker

Hos Ditur.no har vi et stort og bredt sortiment av herreklokker som byr på moderne design og god kvalitet. Vi er bevisste om at alle menn har forskjellige preferanser innenfor klokker, vi prøver derfor å ha en klokke til enhver smak. Vi har derfor både klokker som er iøynefallende og klokker som er mere avdempede. Hvis du leter etter et sikkert valg som gave, så vil vi foreslå en klokke med skinnrem, de kan alle sammen finnes her

Ekstra service

Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og rask levering, slik at du også kan nå det hvis du er litt sent ute. I tillegg tilbyr vi 99 dager ekstra returrett på gaver, så vi er sikre på at den heldige personen har tid nok til å tenke over om han har fått den riktige klokken. 

2