Farsdagsgave

Farsdagsgave

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr74
    kr6645
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Type barneklokke
Längd
Type smykker
Farge på brillens glas
Beltebredde
Type accessory
Klokkeboks plass
Antal klokker inkludert
Tilbehør

Kategorier(4)

162 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Farsdagsgave 2022

En farsdagsgave er en stor del av feiringen av din far på den helt spesielle dag, som finner sted søndag den 5 juni. På denne dag så skal den aller viktigste mann i ditt liv feires. Uansett hvor gammel som du blir, så vil din far alltid skjemme deg bort og hjelpe deg hele året rundt. Derfor skal du også vise din far hvor mye du verdsetter han når det endelig blir farsdag for å vise din far hvor mye du elsker han. Så kan du gi han en gave som han vil virkelig bli glad med. Mange velger å gi deres far sokker og underbukser i gave fordi det er for vanskelig å gi en gave til mannen som har alt. Men hvis du vil gi far en farsdagsgave, som han aldri vil glemme, så vil det være opplagt å gi han en klokker eller en smykke

En klokke eller en smykke er en accessory, som din far vil ofte vil bære og han vil tenke på at det var deg som ga han den gaven hver dag han bærer rundt klokken eller smykket. Hvis du vil gjøre gaven ekstra special, så kan du velge å få klokken eller smycken inngravert med en omtenksom beskjed eller dato som har betydning for din far. 

Nå da farsdag er kun en gang om året så synes vi hos Ditur at det er viktig at gaven som du gir til din far er helt perfekt, og en viktig del av enhver gave er naturligvis den flotte innpakning. Derfor tilbyr vi i ukene opp til farsdag gratis gaveinnpakning, så din gave vil være god både utenpå og inni.

Inspirasjon til farsdagsgaven

Det er alltid vanskelig å finne den helt riktige gaven til mannen som har alt. Det vil Ditur gjerne hjelpe deg med - Derfor har vi i denne kategori nøye utvalgt noen klokker, smykker og gavesett som vi mener vil være en god valg som en farsdagsgave. Farsdagsgaven skal helste være veldig speciell, så din far kan se at du setter stor pris på alt det han gjør for deg. Derfor vil en klokke eller smykke være en opplagt valg til en gave, fordi det er en accessory, som han ofte vil bære og som han vil kunne bruke i virkelig mange år. 

Hos Ditur mener vi ikke en farsdagsgave behøver å koste en formue. Derfor har vi i dette utvalg samlet klokker og smykker i alle prisklasser, så uansett hva budsjettet for gaven er, så kan du finne en god farsdagsgave her på siden. 

Farsdagsgave klokke

En klokke en en virkelig god gaveide til farsdag. Det skyldes at klokken er mannens klart viktigste accessory og derfor skal klokken også være både flott og i god kvalitet. Det er da aldri enkelt å finne den helt riktige klokke å gi i gave. Det skyldes at mange menn har en preferanse for en merke eller design. Derfor har vi i denne kategori samlet klokker fra de mest populære klokkemerker i Danmark som: Dissing, Hugo Boss, Jaguar, Tommy Hilfiger, Seiko og mange flere. 

Hvis du vil gjøre din farsdagsgave enda mer spesiell så kan du velge å få klokken inngravert med noen som har betydning til din far. 

Farsdagsgave smykker

Hvis du skal gi din far en virkelig spesiell farsdagsgave, så kan du også velge å gi han en smykke. Det er mange som tenker at smykker kun er til kvinner, men det ikke tilfellet. Mange menn velger å innrae en armbånd, en halskjede eller en ring til deres outfit for å skille seg ut litt ut fra mengden og vise at han har god stil.

Mange menn foretrekker smykker fra en bestemt merke. Derfor har vi i denne kategori innredet smykker fra populære merker som: Captena, Maserati og Armani, så kan du gi din far en smykke fra hans favoritt merke i farsdagsgave. 

Kjøp din farsdagsgave med rask levering og gratis gaveinnpakning hos Ditur

Hos Ditur kan du få mange fordeler når du skal kjøpe din farsdagsgave. Vi har rask levering, så du kan nå å motta gaven selv om du er litt sent ute. Utover det tilbyr vi faktisk også gratis gaveinnpakning i perioden opp til farsdag, så din gave både vil være flott utenpå og inni. 

Utover det har vi som alltid prisgaranti på alle våre varer på vår hjemmeside, så hvis du mot forventning finner det samme produkt en andet sted til en billigere pris, så matcher vi den gjerne.
Vi arbeider hardt for å gi deg den beste kjøpsopplevelsen, og det forteller våre nåværende kunder at de kan merke. Vi har fem stjerner og 2.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har bruk for hjelp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller telefon 60 57 07 35.

5