Ditur Ekstra ledd (1 ledd)

kr 74
inkl. toll/MVA

Bestillingsvare: Leveringstiden kan variere avhengig av leverandør

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Mangler du ekstra led til din klokke? Så kan vi hjelpe deg med å bestille dem akkurat her!

Hos Ditur er det mulig å kjøpe ekstra led til din klokke med lenke. Du kan bestille her alt fra two tone ekstra led til svarte, stål eller brune ekstra led. Vi kan undersøke om vi kan skaffe led til nettopp din klokke i de fargekombinasjoner de har. Ettersom ekstra led som regel er en bestillingsvare, vil dette også avspeile seg i leveringstiden. Har vi leddene på lager er leveringstiden som normal, 2-5 dager, men er det bestillingsvarer kan det gå fra alt til 1-4 uker til vi mottar dem alt avhengig av leverandøren. Kundeservice kan hjelpe deg med en estimert leveringstid på dette.

For å sikre, at vi kan skaffe de riktige ekstra led og at du kjenner den endelige pris, da denne kan variere, skal denne produkt derfor kjøpes etter avtale med kundeservice.

Når du har vært i kontakt med kundeservice, kan du bestille din ekstra led her ved å gjøre følgende:

  1. Legg den korrekte antall led i kurven: Ved å legge denne produkt i kurven 1 gang, svarer det til kjøp av 1 ekstra led. Har du da bruk for mere enn 1 led, så legg denne produkt i kurven flere ganger, svarende til antall led du mangler. Dvs. mangler du ekstra led, legger du bare 2 stk av denne produkt i kurven. Prisen som er angivet på denne produkten er stykkprisen pr led du kjøper.

Noter model/navn: I kommentarfeltet skal du kommentere model/navn på din klokke, så vi kan sende de riktige led avsted til deg.

Ditur
Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0331
Tilbehør Ekstra led
Merke Ditur Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.