TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Veggklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr299
    kr6345
Merke
Urverk
Urskivens farge
Dekorasjon
Klokkemateriale
Fargen på klokken
Veggurets Diameter
Type klokke

201 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Finn den veggklokken du leter etter

Hvis det er noe som er oppe i tiden - og ikke bare på veggen - så er det veggklokker. Veggklokker har nemlig blitt veldig moderne og finner vejen til flere og flere norske hjem, og her hos oss har du naturligvis muligheten for å kjøpe et fra en norsk nettbutikk.

En av de helt store fordelen ved en veggklokke er at den ikke løper sin vei, så du alltid har et sted i hjemmet hvor du kan sjekke hva klokken er - og skulle den stoppe, så viser den fortsatt riktig to ganger i døgnet. Akkurat som i hjemmet, så trenger du ikke å lete langt og lenge etter etter din nye veggklokke, for den finner du her hos oss. Med nesten 100 veggklokker i sortimentet og kjente brands som Arne Jacobsen, Seiko og Karlsson, så er vi helt sikre på at vi også har akkurat den veggklokken du leter etter.

Skulle du tilfeldigvis lete etter veggklokker på tilbud, så kan du puste lettet ut, for dem har vi også. Veggklokker på tilbud er dog en skiftende størrelse, så det er viktig å slå til kjapt, før tiden er ute.

Bredt utvalg av veggklokker på Ditur.no

Her på siden finner du et nøye kuratert utvalg av veggklokker, som består av de mest populære og ettertraktede merkene på markedet. Dette inkluderer blandt annet Arne Jacobsen, som er kjent for sitt elegante nordiske design, men også etablerte brands som Seiko og Karlsson som lager veggklokker i særklasse. Går vi litt dypere ned i utvalget vårt, finner vi flere modeller som passer til enhver stilart og innretning.

Her er det blant annet flere veggklokker i marmor, treverk og rustfritt stål, men også andre materialer som velour. Hvis man liker et mere minimalistisk look kan man også kjøpe en veggklokke i glass.

Deet er ikke bare materialet som skiller klokkene fra hverandre, men også skivens design. Noen foretrekker en klokke med tall, andre liker romertall eller kanskje bare enkle markeringer og symboler. Uansett hvilke preferanser du har, så finner du det på Ditur.no.

En annen ting det er viktig å være oppmerksom på før man kjøper en veggklokke er størrelsen på skiven - altså klokkens diameter. Her er det viktig å ha plasseringen i hjemmet for øyet så du unngår å stå med en klokke som er for stor eller liten. Klokkene våre varierer nemlig i størrelse og kan fås helt ned i 10cm i diameter og opp til 60cm i diameter. Vi har også veggklokker som gir muligheten for å tilpasse størrelsen slik at du selv kan gjøre den større eller mindre etter behov.

Viktigst av alt er at vi har veggklokker som passer til alle budsjetter. Leter du derfor etter et billigere veggur, har vi det du ser etter, da vi ofte har klokker på tilbud - det samme gjelder hvis du er klar til å investere litt mere i eksempelvis et Arne Jacobsen.

Veggklokker - prikken over i'et i din innretning

Det er små detaljene som gjør en bolig til et hjem, og en av de detaljene er en veggklokke. Det kan være en stor kjøkkenklokke til veggen, eller klokken til stueveggen som blir en del av hverdagen, men alltid kan fortelle om når det er middag eller når det er på tide å komme videre i dagens gjøremål.-

Veggklokken er forsåvidt prikken over i'et i innretningen, og på samme måte som at klokken varierer i form og farge, kan plasseringen også gjøre det. Vi mener at alle har rett til en nydelig klokke på håndleddet, og den retten gjelder i hjemmet med veggklokker også!

Generelt er vi skikkelig glad i klokker - uansett om de er på håndleddet eller på veggen - og vi bruker mye tid på å ha Norges beste utvalg og fordeler, når du handler online på Ditur-.no. Vi sørger for rask levering, gir deg 99 dagers full returrett, og så har vi prismatch på alle varer du ser i sortimentet vårt.

6