Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Klokkeverktøy

I denne kategorien finner du våre lenkeverktøy. Lenkeverktøy er til deg som har klokker med lenker, og som trenger å justere lenken hvis håndleddet ditt vokser eller blir mindre. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr49
    kr4445
Merke
Tilbehørsmateriale
Tilbehørsfarge
Tilbehør og verktøy

22 produkter

Nytt liv til gammel kjenning

En ny reim kan gi nytt liv til selv det eldste uret i samlingen. Selvom remmen aldri er i sentrum, kan den ha stor betydning for stilen og utseende til et armbåndsur. Med en eller flere remmer kan du skifte mellom en rekke uttrykk , slik at det passer til enhver anledning og alt i garderoben din.

Hos Ditur.no finner du et bredt utvalg af klokkeremmer. Du har alltid mulighet for å finne den helt riktige reimen når det kommer til farge, materiale og design. Dette er med til å sikre at du får akkurat den reimen som passer til klokken din.

Bredt utvalg av klokkeremmer - I skinn, stål og gummi

His Ditur kan du velge mellem en rekke forskjellige klokkeremmer i alle slags materialer, farger og designs. Valget av materiale har i stor grad innflytelse på ditt og remmens look og holdbarhet. Våre remmer kan fås i bl.a. skinn, stållenker, mesh og gummi.

En skinnreim til klokker er behagelig å ha på og den er holdbar. Selve skinnet får du i brun, lysebrun, cognac, svart eller ruskinn. Du har også mulighet for å velge patinert vintage-skinn, rått og mønstret skinn, eller en ren overflate.

Vårt design til våre stål- og aluminiumslenker er enten i mesh eller som tradisjonell lenke. Fordelene ved disse remmene er at de er veldig slitesterke og lette å justere selv. Dermed er du sikret en rem som er langtidsholdbar og som alltid har den rette passformen.

Klokkeremmer i gummi tåler vind, vand og alle tenkelige værforhold. Det gjør dem ideelle til sport og utendørsbruk hvor en tradisjonell reim fort kunne bli slitt eller ta skade.

Slik velger du den riktige remmen til din klokke

Remmen skal passe til klokken din. I vårt sortiment finner du derfor remmer i forskjellige bredder og lengder.

Det er særdeles viktig at remmen din har den korrekte bredden, ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny reim, kan du enten måle bredden på den gamle remmen eller avstanden mellom hornene som skal holde på remmen.

Kjøp din neste klokkerem hos Ditur.no

Det er ikke bare utvalget vårt og kvaliteten på produktene som gjør Ditur til et av de beste stedene for kjøp av remmer.

Vi tilbyr også prismatch på alle klokker og alt av tilbehør. Skulle du finne en tilsvarende reim hos en konkurrent, matcher vi prisen. Du kommer med andre ord aldri til å betale overpris når du kjøper remmer eller annet tilbehør hos oss. Du kan lese mere om prisgaranti her.

God kundeservice - ifølge vår TrustPilot

Det er viktig at du får en god opplevelse når du handler med oss.

Vi jobber hardt for å kunne garantere god service, noe som kan ses med våre fem stjerner og 25.000+ anmeldelser på TrustPilot. Skulle det oppstå et problem eller har du spørsmål til remmer, klokker, eller annet tilbhør, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår.

Du kan kontakte oss her via epost: [email protected] eller på telefon +45 60 57 07 35. Telefonen er åpen alle hverdager fra kl. 10.-15.

1