Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Se Alle Tilbud

I denne kategorien finner du våre aktuelle tilbud på klokker til kvinner. Tilbudene gjelder så lenge lageret rekker, eller inntil produktet igjen fjernes fra tilbudssiden. Grip muligheten og kjøp din nye klokke til en nedsatt pris. Vi tilbyr alltid prisgaranti, dag-til-dag-levering og 99 dagers full returrett.  

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr49
    kr14695
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Fargen på klokken
Diameter
Type klokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Smykkestørrelse
Halskjede lengde
Ringstørrelse
Type smykker
Materiale accessories
Farge accessories
Solbriller glassdiameter
Solbriller glasfarge
Rammelengde
Nese bro
Type accessory
Tilbehørsfarge
Tilbehør og verktøy
Gavesett inkludert

933 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tilbud kvinner

For kvinner er tilbehør utrolig viktig når man skal sette sammen det helt perfekte antrekket – Det gjelder både i hverdagen og når det handler om å være litt finere. Her spiller klokken en viktig rolle, og vi vil derfor gjerne gjøre det enkelt. Det behøver selvfølgelig ikke å være dyrt å se bra ut. I denne kategorien finner du alle våre aktuelle tilbud – Det er god mulighed for å spare mange penger, og kvaliteten er naturligvis den samme. 

Vi roterer løpende i utvalget av tilbud ut fra en rekke faktorer, noe som betyr at du finner en bred vifte av våre dameklokker under tilbud. Dette gjør at det alltid er en klokke til deg som vil gjøre en god handel. 

Kjøp klokken din til Norges beste pris

Når du skal kjøpe en ny klokke er prisen en viktig faktor, siden du helst ikke vil bli snytt. Hos Ditur.no bestreber vi oss på å ha de beste prisene på alle klokkene våre, noe vi gjennomfører gjennom prisgarantien vår. I tillegg sjekker vi jevnlig våre konkurrenters nettbutikker for å sikre oss at vi alltid har de beste og billigste prisene på markedet. 

Vi bestreber oss ikke kun på å være billigst, vi vil også veldig gjerne være best innenfor kundeservice. Vi tilbyr derfor dag-til-dag-levering, og har en fremragende vurdering på Trustpilot. 

24