⌛LAST CHANCE - Spar opp til 70%⌛

Klokker Med Safirglass

Denne kategorien inneholder alle klokkene våre som har safirglass. Safirglass er ripefritt, og kan derfor tåle en del mer enn alminnelig glass. Safirglass er derfor alltid en fordel for deg som gjerne vil ha et ekstra holdbart ur.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr570
    kr14695
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Gangreserve
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Smykker materiale
Farge på smykke
Type smykker

198 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Klokker med safirglass

De fleste menn vil beskrive klokken som det viktigste tilbehøret. Det er derfor viktig å finne den helt riktige klokken som både er av høy kvalitet og som passer til din personlige stil. I denne kategorien finner du et utvalg av klokkene våre som alle har safirglass.

Safirglass er et velegnet materiale når man skal bruke et glass som kan tåle litt ekstra. Materialets eksepsjonelle hardhet og bruddstyrke gjør det særdeles motstandsdyktig overfor riper. En klokke med safirglass er derfor perfekt til deg som går opp i kvalitet. Det er også for deg som trenger en klokke som er ekstra holdbar. 

Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti på alle klokkene våre, noe som betyr at vi jevnlig foretar prissjekk hos konkurrentene våre for å sikre oss de billigste prisene til våre kunder. 

 

5