BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Ditur.no er autorisert forhandler av Skagen Klokker

Hos Ditur.no sikrer vi at du får en original og ubrukt Skagen-klokke. Dermed følger det selvfølgelig 2 års fabrikksgaranti, samt kundeservice i verdensklasse.

Skagen Denmark er et anerkjent merke som har markert seg både nasjonalt og internasjonalt. Skagen Ur ble startet av Henrik og Charlotte Jorst i 1989.

Med deres moderne, tidløse og lekne design, i tillegg til den høye kvalitetssikringen, får du et ur til enhver anledning. Skagen klokker er kilden til dansk design; fra Skagens kyst til arkitekturen i København. Enkelhet og eleganse er Skagen Urs grunnverdier i designene deres. Du får en særdeles velfungerende klokke hvor alle funksjonene kan brukes, og som har et bestemt formål.
Klokkene passer til enhver anledning med deres brede utvalg av modeller. Om du liker det helt klassiske eller den moderne teknologien, så kan du finne en klokke som passer til deg.

Skagen Smartwatches

Med en smartklokke fra Skagen får du en moderne løsning i et tidløst design. En klokke som følger dine daglige aktiviteter, som løping, svømming eller noe annet. Det er et vanntett ur som kan måle aktiviteten din helt ned til hjerte- og søvnrytmen. Den perfekte klokken til ham eller henne som ønsker et overblikk over hverdagen.

Ditur.no er autorisert forhandler av Skagen-klokker. Det betyr at ektheten av klokken din er sikret, og at det følger med en fabrikksgaranti. Alle våre Skagen-klokker blir sendt fra deres offisielle produksjonslager. Med en Skagen-klokke fra Ditur.no får du adgang til offisiell Skagen service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. Dessuten tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produktene fra Skagen Denmark. Dette betyr at vi løpende sjekker prisene våre ift. konkurrentene våre og sikrer at vår pris er Norges beste!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr595
    kr2945
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Remtype
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke
Smykker materiale
Farge på smykke
Halskjede lengde
Type smykker

11 produkter

1