Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Gavesett

En klokke er den perfekte gaven. Klokken er kvinnens viktigste smykke og blir brukt hver dag. Tidligere har klokken vært et middel og instrument for å se hva klokken er, men i dag er det et tilbehør som skal matche klærne, årstiden og de nyeste trendene. Klokken er den perfekte julegaven, bursdagsgaven eller kanskje gaven til konfirmasjonen. Hos Ditur.no får du de beste fordelene ved kjøp av gave; forlenget returrett med 99 dager, dag-til-dag-levering og prisgaranti!

Produkter

Shop By

Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Glass
Vannbeskyttelse
Bredde på rem
Accessories/Smykker

1 produkter

Gaveidé til kvinner

Klokken er kvinnens viktigste tilbehør som hun bruker hver dag. Tidligere var klokken et instrument man brukte for å vise tiden – Men i dag har klokken en annen rolle, nå skal det være trendy og matche stilen din. Vi anser derfor klokken som den perfekte idé til gave. Det kan være til bursdag, jul eller konfirmasjon.

Stort utvalg av moderne klokker

Hos Ditur.no har vi et stort og bredt sortiment av dameklokker som byr på moderne design og god kvalitet. Vi er bevisste om at alle kvinner har forskjellige preferanser innenfor klokker, så vi forsøker derfor å ha en klokke til enhver smak. Vi har derfor både klokker som er iøynefallende og klokker som er mer avdempede. Hvis du leter etter et sikkert valg som gave, så vil vi foreslå et ur med lenke, og du finner alle sammen her.

Ekstra service

Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og rask levering, slik at du også kan nå det, selv om du er litt sent ute. Dessuten tilbyr vi 99 dager ekstra returrett på gaver, så vi er sikre på at den heldige personen har tid til å tenke over om hun har fått den riktige klokken. 

1