Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Armbånd

I denne kategorien finner du våre armbånd til kvinner. Kvinner er generelt veldig glade i smykker, og er alltid på utkikk etter nye som kan oppgradere rotasjonsbruken av smykkene deres. Et armbånd kan være med til å komplimentere klokken din, slik at du fremstår moderne og trendy. Hos Ditur.no har vi prisgaranti og dag-til-dag-levering.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr399
    kr3995
Merke
Accessories/Smykker
Smykkestørrelse
Farge
Materiale

13 produkter

Armbånd til kvinner

Kvinner er generelt veldig glade i smykker, og er alltid på utkikk etter nye som kan inngå i den daglige rotasjonen av smykker. Det er derfor viktig å ha forskjellige armbånd som passer til de forskjellige klokkene dine. 

Hos Ditur.no har vi forskjellige armbånd hvor du kan få armbånd i sølv, gull og i nylon. Armbåndene er alle i god kvalitet og kan være med til å supplere klokken din. 

Hvis du allerede har lagt et lekkert armbånd i kurven og leter etter en klokke som passer til, så klikk inn på; trendy klokker, her finner du en samling av klokker som alle vil passe virkelig godt til det nye armbåndet ditt. 

God service

For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du handler på siden vår. Vi tilbyr derfor alltid rask levering og 2 års garanti. Vi har dessuten en fremragende Trustpilot-vurdering – Hvis du har spørsmål, så står vi alltid til rådighet. 

1