BLACK WEEKEND - Sluttspurten er i gang!

Denne kategorien inneholder hele sortimentet vårt av klokkeremmerr. Du finner den klassiske skinnremmen, moderne natoremmer eller mesh-lenker som er et alternativ til stållenken. Hos Ditur.no har vi et stort utvalg av flere hundre remmer. Når du skal skifte remmen på klokken din, skal du være oppmerksom på bredden på remmen. Vi selger remmer fra 18mm til 24mm i bredden.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr109
    kr2795
Merke
Farge på rem
Remtype
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Stropplengde
Tilbehør

Samlinger(6)

472 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Nytt liv til gammel kjenning

En ny reim kan gi nytt liv til selv det eldste uret i samlingen. Selvom remmen aldri er i sentrum, kan den ha stor betydning for stilen og utseende til et armbåndsur. Med en eller flere remmer kan du skifte mellom en rekke uttrykk , slik at det passer til enhver anledning og alt i garderoben din.

Hos Ditur.no finner du et bredt utvalg af klokkeremmer. Du har alltid mulighet for å finne den helt riktige reimen når det kommer til farge, materiale og design. Dette er med til å sikre at du får akkurat den reimen som passer til klokken din.

Bredt utvalg av klokkeremmer - I skinn, stål og gummi

His Ditur kan du velge mellem en rekke forskjellige klokkeremmer i alle slags materialer, farger og designs. Valget av materiale har i stor grad innflytelse på ditt og remmens look og holdbarhet. Våre remmer kan fås i bl.a. skinn, stållenker, mesh og gummi.

En skinnreim til klokker er behagelig å ha på og den er holdbar. Selve skinnet får du i brun, lysebrun, cognac, svart eller ruskinn. Du har også mulighet for å velge patinert vintage-skinn, rått og mønstret skinn, eller en ren overflate.

Vårt design til våre stål- og aluminiumslenker er enten i mesh eller som tradisjonell lenke. Fordelene ved disse remmene er at de er veldig slitesterke og lette å justere selv. Dermed er du sikret en rem som er langtidsholdbar og som alltid har den rette passformen.

Klokkeremmer i gummi tåler vind, vand og alle tenkelige værforhold. Det gjør dem ideelle til sport og utendørsbruk hvor en tradisjonell reim fort kunne bli slitt eller ta skade.

Slik velger du den riktige remmen til din klokke

Remmen skal passe til klokken din. I vårt sortiment finner du derfor remmer i forskjellige bredder og lengder.

Det er særdeles viktig at remmen din har den korrekte bredden, ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny reim, kan du enten måle bredden på den gamle remmen eller avstanden mellom hornene som skal holde på remmen.

Kjøp din neste klokkerem hos Ditur.no

Det er ikke bare utvalget vårt og kvaliteten på produktene som gjør Ditur til et av de beste stedene for kjøp av remmer.

Vi tilbyr også prismatch på alle klokker og alt av tilbehør. Skulle du finne en tilsvarende reim hos en konkurrent, matcher vi prisen. Du kommer med andre ord aldri til å betale overpris når du kjøper remmer eller annet tilbehør hos oss. Du kan lese mere om prisgaranti her.

God kundeservice - ifølge vår TrustPilot

Det er viktig at du får en god opplevelse når du handler med oss.

Vi jobber hardt for å kunne garantere god service, noe som kan ses med våre fem stjerner og 25.000+ anmeldelser på TrustPilot. Skulle det oppstå et problem eller har du spørsmål til remmer, klokker, eller annet tilbhør, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår.

Du kan kontakte oss her via epost: [email protected] eller på telefon +45 60 57 07 35. Telefonen er åpen alle hverdager fra kl. 10.-15.

12