Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Store Klokker

I denne kategorien finner du en samling av våre "store" dameklokker, noe som er definert ved dameklokker som måler mer enn 36mm i diameter. En dameklokke på 38mm er eksempelvis veldig aktuelt og moderne, så det er her du skal kikke hvis du leter etter en klokke som gjerne skiller seg ut og skaper oppmerksomhet. Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og dag-til-dag-levering.

617 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Store dameklokker

De fleste kvinner vil si at klokken er kvinnens viktigste tilbehør. Det er derfor vitalt å finne den klokken som ikke bare passer til din personlige stil, men som også passer til håndleddet ditt. Et større håndledd betyr ofte at du kan bære en større klokke. 

Hos Ditur.no har vi et stort utvalg av de mest trendy merkene som er på markedet. I denne kategorien finner du en samling av våre store dameklokker – Klokkene har en urkasse som måler 38mm eller over. Hvis ikke håndleddet ditt er stort nok til å båre en slik klokke, kan du kikke i kategorien vår små dameklokker.

God service

For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du handler på siden vår. Derfor tilbyr vi alltid rask levering og 2 års garanti. Vi har dessuten en fremragende Trustpilot-vurdering – Hvis du har spørsmål, står vi alltid til rådighet. 

16