Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Små Klokker

I denne kategorien finner du en samling av våre "små" dameklokker, så du helt uforstyrret kan finne frem til den helt riktige klokken med en elegant, men litt mindre urkasse. Klokkene i denne kategorien har derfor en urkasse måler mindre enn 36mm. Med andre ord består kategorien av klassiske og feminine klokker. Hos Ditur.no gir vi alltid prisgaranti og rask levering.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr399
    kr15945
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Vannbeskyttelse
Bredde på rem

249 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Små dameklokker

De fleste kvinner vil si at klokken er kvinnens viktigste smykke. Det er derfor viktig å finne den klokken som ikke bare passer til din personlige stil, men som også passer til håndleddet ditt. Et mindre håndledd betyr ofte at du skal ha en elegant, men litt mindre klokke.

Hos Ditur.no har vi et stort utvalg av de mest trendy merkene som er på; markedet. I denne kategorien finner du en samling av våre "små" dameklokker – Klokkene har en urkasse som måler under 36mm. Hvis du vil være sikker på å velge en helt klassisk og stilig klokke, så kan du se nærmere er på våre klassiske klokker.

Få klokken din til Norges billigste pris

Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti, noe som betyr vi løpende sjekker konkurrentenes butikker og nettbutikker for å sikre oss at vi har Norges beste priser. 

7