TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Ditur.no er autorisert forhandler av Michael Kors-klokker 

Michael Kors er en stor spiller på det internasjonale designmarkedet, og er flere ganger blitt bekreftet i deres design. Michael Kors lagde sin første kolleksjon i 1981, og siden da har designeren virkelig fått fart, noe som har resultert i at Michael Kors har blitt et anerkjent motemerke. Allerede i 1983 mottok han sin første pris for originalt design, og har siden satt stort preg på moteverdenen.

Michael Kors er i dag et anerkjent merke, hvor verdiene for godt design og god kvalitet spiller en betydelig rolle. Herre- og dameklokkene er tidløse og moderne. Det er et ur som har en sikker plass på den internasjonale motescenen. Om det er den klassiske og elegante klokken, eller om det er et moderne Smartwatch, så har Michael Kors et passende design.

Micheal Kors Smartwatches

Med et Smartwatch fra Michael Kors får du en moderne løsning i et tidløst design. Et ur som følger dine daglige aktiviteter, som løping, svømming eller annet. Det er en vanntett klokke, og den kan måle din aktivitet helt ned til hjerte- og søvnrytme.

Den perfekte klokken til ham eller henne som vil ha et overblikk over hverdagen.

Ditur.no er autorisert forhandler av Michael Kors-klokker. Det betyr at ektheten av klokken din er sikret, i tillegg til at du får 2 års garanti. Alle våre Michael Kors-klokker blir sendt fra deres offisielle produksjonslagre. Med et Michael Kors ur fra Ditur.no får du adgang til offisiell Michael Kors-service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. Dessuten tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produkter fra Michael Kors. Dette betyr at vi løpende sjekker prisene våre i forhold til konkurrentene og sikrer at vår pris er Norges beste!

 

 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1195
    kr6945
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Materiale accessories
Gavesett inkludert

Kategorier(4)

141 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4