Klokkebokser til 6 klokker

I denne kategorien finner du våre klokkeesker som kan oppbevare opp til 6 klokker. En klokkeeske er ideel til oppbevaring av klokkene dine.

Klokkebokser til 6 klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr2345
Materiale
Farge
Klokkeboks plass

18 produkter

Klokkeeske til 6 ur

Den moderne gentleman har flere forskellige klokker, slik at han har en klokke som passer til enhver anledning. Det er derfor viktig å ha et godt sted å oppbevare klokkene sine. Til dette formålet er en klokkeeske perfekt, ikke bare til oppbevaring, men også til å vise frem klokkene dine.

Hos Ditur.no kan du kjøpe klokkeesker i forskjellige formater og størrelser. Vi har klokkeesker i rødt og svart tre, samt skinn. I denne kategorien finner du våre klokkeesker til 6 klokker. 

Leter du etter en klokke til klokkeesken din, så klikk inn på herreklokker. Her finner du Norges beste utvalg av herreklokker, så det er helt sikkert en du kommer til å elske. 

Kjøp klokken din til den beste prisen

Det er alltid mulig å gjøre en god handel hos Ditur.no. Vi tilbyr nemlig prisgaranti på alle klokkene våre. Dette betyr at vi jevnlig sjekker konkurrerende butikker og nettbutikker for å sørge for at vi alltid er de billigste på markedet. Gjennom vår dag-til-dag-levering og fremragende vurdering på Truspilot, bestreber vi oss også på at du alltid får en god opplevelse når du kjøper en ny klokke. 

1