Klokkebokser til 12 klokker

I denne kategorien findnr du våre Klokkeesker som kan oppbevare opp til 12 klokker. En klokkeeske er optimal når du skal oppbevare klokkene dine.

Klokkebokser til 12 klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr595
    kr1495
Materiale
Farge
Klokkeboks plass

9 produkter

klokkeesker til 12 klokker

Den moderne gentleman har flere forskellige klokker, slik at han har en klokke som passer til enhver anledning. Det er derfor viktig å ha et godt sted å oppbevare klokkene sine. Til dette formålet er en klokkeeske perfekt, ikke bare til oppbevaring, men også til å vise frem klokkene dine.

Hos Ditur.no kan du kjøpe klokkeesker i forskjellige formater og størrelser. Vi har klokkeesker i rødt og svart tre, samt skinn. I denne kategorien finner du våre klokkeesker til 12 klokker. 

Leter du etter en klokke til klokkeesken din, så klikk inn på Ditur anbefaler. Her finner du et utvalg av de klokkene vi selv synes er litt mer anbefalelsesverdige. Alle klokkene våre er naturligvis valgt med omhu. 

God service

For oss er det viktig at du får en god opplevelse når du handler på siden vår. Vi tilbyr derfor alltid rask levering og 2 års garanti. Vi har dessuten en fremragende Trustpilot-vurdering – Hvis du har spørsmål, så står vi alltid til rådighet. 

1