SALE - opp til 80% rabatt!💣

Klokkebokser

Hos Ditur har vi et stort utvalg av klokkeesker i forskjellige formater og størrelser. En klokkeeske er perfekt til å oppbevare klokkene dine!

Klokkebokser

Produkter

Shop By

Pris
 1. kr295
  kr1184595
Merke
Materiale
Farge
Klokkeboks plass
Antal klokker inkludert
Type oppbevaring

Kategorier(4)

227 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Klokkeesker - Finn din nye klokkeboks hos Ditur

Hos Ditur har vi brukt tid på å bygge opp et stort utvalg av klokkebokser og klokkeesker. Vi har som utgangspunkt fire overordnede kategorier af klokkeesker/bokser:

 • Watch winders
 • T-bars/watch stand
 • Vanlige bokser
 • Watch displays

Det er derfor lett å finne en god oppbevaringsløsning som passer til dine behov - uansett hvor mange klokker du eier, om du skal reise og trenger et reiseetui til klokken, eller hvordan du vil ha dem stående fremme. Vi har en boks eller eske som viser frem klokkene dine på den måten de fortjener.

Hvorfor har du bruk for en klokkeeske / klokkeboks?

De fleste av oss legger klokken vår på nattbordet eller i et klesskap når vi tar det av, noe som sjeldent er et problem hvis klokka har en fast plass - og du er forsiktig når du tar det av og på.

Men dessverre er det fort gjort å lage riper hvis klokken flyttes fort eller man mister den på gulvet. Med en klokkeeske får du både et sted hvor du kan vise frem klokkene dine, samtidig med at klokkene er godt beskyttet mot riper og uhell. Uansett om det dreier seg om klokker fra Tommy Hilfiger, Seiko, Jaguar, Hugo Boss, Armani, Citizen, Fossil, Michael Kors, Festina eller Casio.

Stilfull oppbevaring av klokker

Om du har en eller flere klokker spiller ingen rolle, de skal passes godt på. Derfor har vi valgt sortimentet vårt med omhu. Som nevnt har vi fire overordnede kategorier:

 1. En watch-stand har plass til at to klokker henger/vises frem samtidig. Det kan for eksempel være en stand i skinn med en bunn av marmor, eller et mere klassisk design som vår t-bar modell i lyst tre.
 2. En watch winder, eller klokkeboks med winder, er for deg som har ett eller flere mekaniske klokker. En watch winder roterer klokkene lydløst. Du trenger derfor ikke bekymre deg om klokka stopper hvis du ikke bruker den flere dager på rad. Våre watch winders har plass til opp til fire klokker samtidig. Her roteres det med intervaller på to minutter etterfulgt av seks minutters pause. Det skiftes automatisk retning på rotasjonene mellom hver pause.
 3. Et watch display er den tredje oppbevaringsmuligheten vi tilbyr. Denne løsningen er opplagt for deg som har flere klokker du gjerne vil ha stående fremme, men ønsker noe annet enn en klokkeeske. Et watch display består i utgangspunktet av to forskjellige moduler, men det er mulig å kjøpe til flere hvis dette ønskes. Klokkene fremvises på en elegant måte - akkurat som hos de professionelle urmakerne.
 4. Den fjerde muligheten er de klassiske klokkeeskene. De kan fås i forskjellig materiale, farger, som for eksempel klokkeeske i tre eller sort. Eskene har plass fra to til 20 klokker. En klokkeeske er lett å reise med, da de fleste er utstyrt med lokk. Har du flere remmer kan også de oppbevares i esken sammen med resten af klokkene dine.

Finn din nye klokkeeske til en god pris

Hos Ditur er vi opptatt av å selge alle oppbevaringsløsningene våres til en god pris. Vi er konkurransedyktige og vil gjerne bidra til å gjøre flotte klokker og esker til noe alle kan få glede av.

Du vil derfor ofte finne klokkeesker på tilbud, som er av høy kvalitet og i flott design.

Hos Ditur streber vi etter å tilby markedets sterkeste priser til kundene våre. Utover dette har vi en veldig god kundeservice, og kundetilfredsheten vår er i topp!

Vi går etter å ha de beste prisene, men skulle du allikevel finne en bedre pris enten i en fysisk norsk detaljforretning eller på en norsk webshop, skal du bare kontakte oss.

6