Coffee Table Books

Her finner du vår utvalg av boker om klokke-universet - disse boker vil med garanti utvide din horisont for den store klokke-verden!

Coffee Table Books

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr545
    kr1195
Merke
Farge
Type accessory

10 produkter

Coffee table books | Flotte pynte bøker med nyttig viden

Vi har kjempeutvalg av pynte bøker i kule designs, som matcher enhver hjem. Ellers inneholder våre bøker kule og spennende klokke-viten, hvis du har en kjempe interesse for klokker så vil det være akkurat noe for deg.

 

Hva er coffe table books/coffee table bøker?

Coffee table books er bøker som primært blir brukt til innredning av din bolig. Det kule med en coffee table book er at den kommer i en eksklusiv design utenpå og inneholder flotte og spennende bilder indvendigt. 

 

Hvorfor skal du bruke en coffee table book?

Men hva skal du så bruke en coffee table book til tenker du kanskje? En coffee table book skal brukes til innredning av en mer sofistikert og elegant uttrykk i din bolig. Detuover har pyntet bøkene også den fordel, utover at de ser god ut, at de kommer med kule bilder og gøy informasjon som vil være en glede for både eieren av boken og gjesten. 

 

Pynte Bøker om klokker

Hos Ditur har vi et stort utvalg av pynte bøker om klokker. Det har vi selvfølgelig, fordi vi er selvutnevnte klokke morder, og vi derfor elsker å lese omkring de nerdete informasjon omkring klokker fra alle merker. Det er alltid kult og se på bilder av klokker så man enten kan få inspirasjon til ens egen neste klokke, eller i hvilken retning, som utseendet av klokken skal være. Vår store utvalg av pynte bøker om klokker består også av klokker som har et virkleig eksklusiv utsene, som vil være med å pynte i ethvert hjem.

 

Pynte bøker om Rolex eller Omega klokker

En pynte bok skal selvfølgelig også kunne andet end å bare pynte hjemmet. Den beste pyntebok vil også være interessant å lese eller blande gjennom. Derfor har vi hos Ditur et stort utvalg av pynteboker som omhandler klokkemerker som Rolex og Omega, som er alltid interessante. Rolex og Omega klokker er virkelig spennende å lese omkring, fordi det er klokker av topp kvalitet, og er kanskje de aller mest kjente klokkemerker i hele verden. En bok omkring Omega klokke kan også inkludere viten om den mest populære spion filmserien “James Bond”. En pyntebok omhandler Omega vil muligens fortelle omkring hvilke Omega klokker som diverse James Bond skuespillere som Sean Connery og Daniel Craig har båret under filmene. I forhold til coffee table books om Rolex, så kan du finne viten og bilder omkring de mest eksklusive klokke-modeller som merket står for sammen med hvilken priser de ligger til. Alt i alt så kan man ikke gå galt med en pyntebok om Rolex eller Omega klokker.

 

Hardback Coffee Table Books

Når du skal finne en coffee table book/bok, så er det viktig at du er oppmerksom på hvilken type “omslag” som boker har. Hos Ditur vil vi klart anbefale at du kjøper din coffee table book med hardback. Grunnen til at anbefaler dette skyldes på det primære formål med en pyntebok er selvfølgelig at den skal pynte boligen. Derfor skal boken kunne holde til litt av hvert, fordi boken skal pynte i ditt hjem, og derfor vil boken høyst sannsynlig ligge på et mere utsatt område, som f.eks et sofabord. Hvis din coffee table book ligger på en sofabord, så vil det ha en større risiko for å bli rammet av f.eks vann, og derfor skal bokens omslag kunne holde til det. Hvis din coffee table bok er med et paperback omslag, så vil det være minst resistent overfor f.eks. vann end en coffee table bok med hardback omslag, og derfor vil risikoen for at boken går i stykker gå opp. Derfor vil en hardback coffee table book være det opplagte valg, fordi det er mere hardført materiale. 

 

Kjøp coffee table books hos DItur

Kjøp coffee table books hos Ditur og nyt samtidig godt av våre mange fordeler. Hvordan lyter prisgaranti, rask levering, 99 dagers returret og 2 års garanti? alt samme er heldigvis noe du får helt automatisk, når du handler hos oss. 

Vi vekter nemlig den god kundeopplevelsen, og gjør alt hva vi kan for å skape den perfekte kundeopplevelsen. Heldigvis gir over 40.000 mennesker på Trustpilot uttrykk for at de riktig godt kan like å handle hos oss.

Hvis du har bruk for hjelp, kan du kontakte DIturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35

1