Modelserie

Casio Classic W-59-1VQES

44% rabatt

Pris: kr 595

Specialpris kr 329

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic W-59-1VQES

Denne Casio klokken er en klassisk digital klokke, som har en tidsløs og all-black design med en rem og klokkeboks av resin, som gjør klokken veldig holdbar. Klokken kan bæres av både menn og kvinner og reimen kan lett innstilles heretter. Av spesielle funksjoner har klokken både stoppeklokkefunksjon, alarm, automatisk kalender med mikro lys, som opplyser klokkeskiven fra siden. Leter du etter en klassisk klokke med en tidløs og klassisk design, er denne Casio klokken en riktig god bud på din nye klokke!

  • 1 daglig alarm
  • Batteri kan holde i ca. 7 år ved normal bruk
  • Innebygget diode lyser klokkens skive opp fra siden 
  • Automatisk kalender som viser dato, dag og måned. Når den er innstilt, vil den alltid vise den korrekte dato
  • Kan vise tiden i en 12-timers eller 24-timers format
  • Presis måling av den forløpne tid, splittid og totale tid ved trykk på en knapp. Stoppeklokken kan kjøre i opp til 1 time før det nullstilles.
  • Klokken er vanntett ned til 50 meter. Da det anbefales å ikke svømme og dykke med klokken
Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer W-59-1VQES
EAN 4971850436720
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Casio Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge. Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Urverk
Urverk Digitalt Klokken er digital, noe som betyr at du enkelt kan avlese klokken digitalt.
Design
Farge på klokkeeske Svart
Farge på urskive Skjerm
Farge på bezel Svart
Farge på rem Svart
Rem Resin En resinreim er et godt alternativ, hvis man synes en gummirem er litt for bløt. Den er ekstremt holdbar og er meget populær til sports-, fitness og digitale klokker. Disse remmer brukes også ofte i militæret, da de kan brukes i alle type vind og vejr, og så er den lett at rengjøre.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 37 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 8 mm
Vekt (uten emballasje) 22 g
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk) Det medfølger enten en fysisk bruksanvisning eller kan den finnes online. Bruksanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Plexiglas Klokken har plexiglass. Fordelen ved å bruke plexiglass er at materialet er sterk og mindre skrøbeligt enn glass.
Type lås Spænde
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

mega billig
mega billig klokke, men den vet hva den trenger som digital klokke.
Translated by Google martin j - 3. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic F-91W-1YER
Digital klokke med design
Jeg er ganske fornøyd med både størrelsen og utformingen av denne digitale klokken. Den er ikke for stor og ikke for liten, samtidig som designet er dempet.
Translated by Google Thor - 25. april 2022
Retro utseende
Jeg elsker denne klokken, som har en fin retro-look og er digital. Det er nok en smakssak, men for meg er det perfekt.
Translated by Google Marius - 21. april 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Classic F-91W-1YER

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.