Casio Classic Retro Silver A158WEA-1EF

Pris: kr 520

Specialpris kr 519

inkl. toll/MVA

På lager

 • Produktbeskrivelse
 • Spesifikasjoner
 • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro Silver A158WEA-1EF

Detter er en digital klokke inspirert av en klassisk retrodesign. Klokken har smarte funksjoner som: alarm, stoppeklokke funksjon og automatisk kalender. Klokkekassen er designet i holdbar resin og klokkelenken er fremstillet i rustfri stål. Displayet i svart komplementerer sølv ramme og gir en virkelig kul look. Hos Ditur.dk har vi prisgaranti på Casio og du kan med sikkerhet vite at vi har den skarpeste pris på din nye Casio klokke.

 • Klokkens spende kan enkelt justeres
 • 1 daglig alarm
 • Klokkens batteri kan holde i ca 7 år ved normal bruk
 • En innebygget diode lyser klokkens skive opp fra siden
 • Automatisk kalender som viser dato, dag og måned. Når den er innstilt, vil den alltid vise den korrekte dato
 • Klokken kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format
 • Presis måling av den forløpne tid, splittid og totalte tid ved trykk på en knapp. Stoppeklokken kan kjøre i opp til 1 time før det nullstilles
 • Klokken er ISO 22810 sertifisert som betyr at det kan tåle å bli våt i korte tid av gangen.
Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer A158WEA-1EF
EAN 4971850944386
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Casio Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge. Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Urverk
Urverk Digitalt Klokken er digital, noe som betyr at du enkelt kan avlese klokken digitalt.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Skjerm
Farge på bezel Stål
Farge på rem Stål
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 33 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 8 mm
Vekt (uten emballasje) 48 g
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk) Det medfølger enten en fysisk bruksanvisning eller kan den finnes online. Bruksanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Glass Plexiglas Klokken har plexiglass. Fordelen ved å bruke plexiglass er at materialet er sterk og mindre skrøbeligt enn glass.
Type lås Glidelås
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.