Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
Produktbeskrivelse

Detaljer

3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Digitalt
Klokken er digital, noe som betyr at du enkelt kan avlese klokken digitalt.
Lenke
En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer LA670WEGA-1EF - Ca4
EAN 4971850935124
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Casio
Urverk
Urverk Digitalt
Design
Klokkeeskens farge Gull
Urskivens farge Svart
Remmens farge Gull
Rem Lenke
Størrelse
Klokkens diameter 24 mm.
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk)

Casio Classic Gold/Black LA670WEGA-1EF

På lager med 2 stk. tilbake!

inkl. toll/MVA
17% rabatt

Pris: Førpris: kr 849

Specialpris kr 699

Modelserie